Jelena Janković: UNIŠTIO me raskid sa Mlađanom, samo sam jela i jela - Volim Podgoricu

Jelena Janković: UNIŠTIO me raskid sa Mlađanom, samo sam jela i jela

Jelena Janković je okrenula novi list. PrebolJela je bivšeg dečka Mlađana Janovića, opravila se od povrede leđa i vratila je u stručni štab čuvenog trenera Čipa Bruksa, koji će biti uz nju na turniru u Indijan Velsu. Kako je ispala iz 20 najboljih na svetu, vrijeme je za promene.

Kad se pogledaju turniri, slika je siva – od četvrtfinala US opena u septembru JJ nijednom nije prošla drugo kolo. Praktično pola godine bez ikakvog uspjeha.

Ali kada se čuje priča bivšeg broja 1, onda stvari izgledaju malo drugačije.

– Povreda leđa me je uništila – ističe Džej-Džej koja ni u Dubaiju nije prošla bolje. Izgubila je već u drugom kolu od Špankinje Muguruse ali je bar, prvi put od leta na Flašingu, vidjela svetlo na drugom kraju tunela.

– Krenula sam od nule. Dva mjeseca, otkako sam prekinula sezonu, nisam trenirala, a i prije toga sam igrala bez treninga. Bar tri meseca bez adekvatnog rada, to je puno. Za pet mjeseci sam odigrala 3-4 duela što je veoma malo. Nedostatak mečeva je sada moj najveći problem. Moram što prije da uđem u takmičarski ritam. Da moja igra ide tečnije, lakše.

Najviše je nervira gubitak najboljeg oružja.

– Imala sam najbolju bekhend paralelu na svetu. Mogla sam 30 lopti za redom da pogodim u ćošak. A sada ograda, aut, mreža, semafor, ali nijedna u ćošak. Međutim, moram da ostanem pozitivna, da radim i da, ako krene, igram sve više turnira i tako vraćam samopouzdanje. Sve ide sa mečevima. Nije isto trenirati i udarati bez odgovornosti.

Razlog za loša izdanja Jankovićeve je i raskid šestogodišnje veze sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem krajem prošle godine.

“Bila sam se baš zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to vidjela po odeći. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve terapije mi nisu pomagale, samo sam jela. Hrana mi je bila lijek. To je kao na filmu kada vidite one djevojke poslije raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo – i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem – otkrila je Jelena za “Žurnal”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com