Imate omiljeni broj? Niste ga slučajno odabrali, evo šta govori o vama - Volim Podgoricu

Imate omiljeni broj? Niste ga slučajno odabrali, evo šta govori o vama

Mala igra brojki i karakternih osobina, provjerite da li ima istine.

Da li uvijek zaokružite šesticu kad igrate loto ili samo osmog dana u mjesecu započinjete važan posao? Vjerovali ili ne, to nije slučajno. Vaš omiljeni broj otkriva dosta o vašoj ličnosti…

JEDAN vole LIDERI

Broj jedan predstavlja početak, nešto novo i originalno. To je broj šampiona i simbol dostignuća. Osobe kojima je ovo omiljen broj obično su vođe u društvu, na poslu… Energični su, uvijek umaju svježe i originalne ideje koje se ne libe da nametnu drugima. Da, baš nametnu, jer su njihove mane arogancija i želja za dominiranjem. Da bi bili uspješni, treba da nauče da procijene kada je momenat da se istaknu kao lideri, a kada da budu timski igrači.

DVA vole SANJARI

Ovaj broj predstavlja snove i fina, tanana osjećanja. Osobe koje preferiraju ovaj broj su po pravilu nježne duše koje se lagodnije osjećaju u manjem društvu, okruženi samo probranim prijateljima. Oni su sanjari koji duboko proživljavaju svaku pročitanu knjigu, potresan film. Tolika preosjetljivost, ipak, može da im škodi. Sputava njihov razvoj, kako u društvu, tako i na poslu. Kritike teško podnose, pa bi trebalo da porade na samopouzdanju.

TRI vole KREATIVCI

Tri predstavlja kreativnost i rođenje. Ovaj broj je obično omiljen umjetnički nastrojenim osobama, kreativcima koji su sposobni da od nečeg starog stvore nešto novo i originalno. Imaju izraženu sklonost ka estetici, ali i vještinu da je stvore. Ipak, često umiju da budu ćudljive naravi, a to osobe u njihovoj okolini najviše osjete na svojoj koži. Potrebno je da povremeno izađu iz svog svijeta i povedu računa o tuđim osjećanjima.

ČETIRI vole STRPLJIVI

Ova brojka je simbol strpljenja i postojanosti. Upravo su to i osobine koje karakterišu osobe koje favorizuju ovaj broj. Oni stoje čvrsto na svojim nogama, vrijedni su i vjeruju da se naporan rad i trud uvijek isplate. Na njih se možete osloniti da će započeti posao uvijek privesti kraju. Ipak, taj jak karakter ima i negativne strane, a to su tvrdoglavost i krutost u poimanju gotovo svega. Malo više opuštenosti i uživanja u sitnim životnim radostima bi im koristilo.

PET vole BOEMI

Broj pet predstavlja raznovrsnost i promjene. Naklonjene su mu odvažne osobe koje ne vole rutinu i dosadu. Imaju sposobnost da se mijenjaju, prilagode svakoj novoj situaciji, jer svaka promjena je za njih pomak nabolje. Uvijek treba ići u korak s vremenom, to je njihov moto. Ipak, u želji da sve novo isprate i usvoje, često se odaju pretjeranom uživanju i “gube kompas”. Potrebno je da se nauče samokontroli da bi bili uspješni.

ŠEST vole POSESIVNI

Šest simbolizuje dom i porodicu. Za osobe kojima je ovo omiljen broj je porodica temelj života, oslonac i podrška u dobru i zlu. Dom je baza, utočište i svetinja. Sve podređuju potrebama svojih najbližih i sve daju za njih. Ali, ništa manje ne očekuju zauzvrat. U tolikoj posvećenosti mogu da pretjeraju, pa nerijetko iskazuju posesivnost i ljubomoru. Ako ne nauče da zauzdaju ova osjećanja, mogli bi da izgube voljenu osobu.

SEDAM vole MUDRICE

Mudrost i istina su karakteristike broja sedam. Osobe koje preferiraju ovaj broj su staložene, nikad ne donose odluke naprečac. Dobri su slušaoci i rado pomažu drugima, ako ničim, onda makar savjetom. Od njih nećete čuti laž, jer smatraju da je svaka istina bolja i od dobronamjerne laži. Ovakva istinoljubivost ih može odvesti u krajnost, pa su nerijetko surovi kritičari. Trebalo bi da nauče da je nekada mudrije ćutati.

OSAM vole USPJEŠNI

Osam je simbol moći i novca. Omiljen je osobama britkog uma koje se odlično snalaze u poslovnim vodama. U svakoj situaciji vide priliku za zaradu i tačno znaju kako da je preokrenu u svoju korist. Dobro procjenjuju ljude. Ako ne nauče da cijene svoj položaj i uživaju u plodovima svog uspjeha, može im se desiti da postanu pohlepni. S vremena na vrijeme bi ih trebalo podsjetiti da skromnost nije mana.

DEVET vole HUMANITARCI

Broj devet predstavlja zaliječenje i razumijevanje. Za osobe koje favorizuju ovaj broj kažemo da su “melem za dušu”. Obično imaju široko obrazovanje i rado ga prenose drugima, bilo da rade kao profesori ili se bave humanitarnim radom. Blage su naravi, puni razumijevanje za svačije brige, a u ljudima vide samo ono najbolje. Zbog takvog stava često ispadnu naivni i izigrani. Trebalo bi da naprave razliku između vjerovanja i slijepog vjerovanja ljudima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com