Žena koja je kupila veš ljubavnici svoga muža - Volim Podgoricu

Žena koja je kupila veš ljubavnici svoga muža

Stejsi Frimen je blogerka na sajtu DivorcedMoms.com koja najčešće piše o razvodu, o samohranim roditeljima i o upoznavanju novih ljudi. Sada je, tri godine nakon razvoda, pisala o tome kako se našla u situaciji da kupuje gaćice za ljubavnicu svog muža.

– Mogu li da vam pomognem? – pitala me je uz osmjeh prodavačica u „Viktorijas sikretu“.

 – Da – rekla sam joj, pogledala se u obližnjem ogledalu,  a onda se ponovo suočila sa njenim pogledom rekavši sebi da ja to mogu.

 – Treba mi donji veš – rekla sam mehanički.

 Bilo je očigledno da mi je neprijatno. Nikad ranije nisam morala da uradim nešto tako lascivno.

– Želite li nešto specifično? – pitala me je, vjerovatno misleći da planiram romantično veče sa svojim partnerom.

Ali to nije bio slučaj.

– Da, treba mi crveni satenski veš sa crnom čipkom – rekla sam joj.

Ona je odmah znala šta da mi pokaže. Da li je nedavno takvo nešto prodala još nekome, pitala sam se. Ali nisam joj postavila to pitanje.

Pokazala mi je gaćice i pitala me želim li da ih probam. Odmahnula sam glavom. Nisam ih kupovala za sebe. Kupovala sam ih za nekog drugog. I znala sam koju veličinu ona nosi.

Moj muž je često na putovanjima. Ja to zovem poslovni put, ali je to zapravo geografska udaljensot među nama – on radi na jednoj strani svijeta, a ja živim na drugoj.

Naš brak je bez sumnje bio u krizi. Mi smo sami pristali na takvo nešto.

Kad dođe kući, nikad ne raspakuje kofer, uvijek je sve u njemu spakovano kako je i donio.

Tokom svoje posljednje posjete, one koja je stavila tačku na naš brak, prošla sam pored otvorenog kofera i iznervirala se što ga bar nije stavio u ormar kad se već nije raspakovao.

Prije nego što je došao, najavio mi je da želi da se naš brak okonča i porekao mi da je upoznao neku drugu. Ja sam odlučila da mu vjerujem, jer nikad ranije nisam imala razlog da mu ne vjerujem.

Zato ni ne znam šta me je to navelo da mu sad zavirim u kofer. Među ostalim stvarima u njemu sam našla crvene gaćice sa crnom čipkom. Gaćice koje sam držala u ruci definitivno nisu bile kupljene za mene.

Odmah sam poželjela da se osvetim, pa sam uzela makaze i isjeckala tu odvratnu crvenu tkaninu, a onda je ponovo umotala u papir i vratila u torbu, na mjesto na kom je bila. Sa zadovoljstvom sam zamislila ljubavnicu mog muža kako uzbuđeno otvara poklon i shvata da je uništen.

Sljedećeg jutra sam priznala šta sam uradila.

– Ja ću joj svakako kupiti druge – rekao je on sasvim mirno.

Ali ja sam htjela da to uradim sama.

Sigurno se pitate kakva bi to žena kupovala veš ljubavnici svog muža?

Mnogo godina ja sam živjela sa čovjekom koji me nije cijenio. I sve to vrijeme prihvatala sam manje od onoga što zaslužujem – manje pažnje, manje poštovanja, manje ljubavi. U trenutku kada sam shvatila da me vara, konačno sam savladala lekciju kojoj me je muž učio sve ovo vrijeme.

Prošlo je više od tri godine otkad sam kupila crvene gaćice sa crnom čipkom. Ljudima sam ovu priču ispričala bezbroj puta i ljudi su mi se bezbroj puta u lice začudili.

Nekoliko dana posle kupovine angažovala sam advokata. Iako je moj muž pokušao da izgladi odnose posle tri mjeseca, ja sam bila sigurna da to ne želim.

Isjeckane gaćice i dalje držim u svojoj fioci kao podsjetnik da slabost može biti izvor snage. Od tada sam zavoljela i seksi veš i crvenu boju.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com