Jelena Janković izgubila glas: Idu, idu tridesete - Volim Podgoricu

Jelena Janković izgubila glas: Idu, idu tridesete

Slavna srpska teniserka Jelena Janković poslušala je popularnu izreku: Kad ti život da limun,napravi limunadu i peh oko povrede mišića iskoristila da posle dužeg vremena proslavi rođendan kod kuće,u Beogradu,a za Story otkriva zašto je te večeri izgubila glas.

Ljubav sa životom uvek je obostrana. Jedan od dokaza za to bio je i potpuno promukli glas srpske teniserke Jelene Janković dan nakon proslave tridesetog rođendana.

Umjesto da očajava nakon nezgodne povrede mišića na turniru u Dohi, i to baš u trenutku dok je dominirala terenom, Jelena je odlučila da ovaj dramatičan događaj iskoristi i prvi put nakon mnogo godina svoj rođendan proslavi s najbližima u Beogradu.

Odabrala je rustični ambijent restorana Kafanica u Košutnjaku i proveselila se s familijom i prijateljima do zore.

Nažalost, nije mogla da se veseli onako kako najviše voli – da igra, ali njen napukli glas govori da je u muzici uživala jednakim intenzitetom, samo na drugi način.

– S obzirom na to da mi se ovaj peh s povredom dogodio baš pred jubilarni rođendan, bila sam presrećna što sam konačno, posle mnogo godina, proslavila rođendan u svom rodnom gradu, a prijatelji i rodbina toliko su se trudili da mi uljepšaju to veče da sam zaboravila na bol i pjevala cijelo veče.

Nažalost, nisam igrala kao što inače umijem, ali naručivala sam pjesme koje najviše volim – od starijih kafanskih do Bajage i legendarnog nedavno preminulog Kemala Montena, čiji su mi tekstovi posebno dragi i nadam se da će još dugo živjeti u narodu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com