Fatalna zavodnica: Postanite magnet za muškarce

Ako vas priroda nije obdarila vještinom zavođenja, koju neke žene posjeduju, pozabavite se sobom, i uskoro ćete vidjeti rezultate! Možda nećet postati baš fatalna zavodnica, ali ćete sigurno biti mnogo privlačnije muškarcima, a kad vam neki zapne za oko, lakše ćete mu “doći glave”.

 

Opušteno

Ne dozvolite da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti djeluju pomalo očajno i zahtjevno, a to muškarcima nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od njih, vrijeme je da promijenite način razmišljanja.

Ženstveno

Definicija uspješnog zavođenja je jednostavna – Budite žena u pravom smislu te riječi, oblačite se kao žena,ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite da plešete i činite to zavodljivo. Dodajte svom glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje, jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite i tajanstvene. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, ali vi nemojte biti jedna od njih.

Atraktivna, ali pametna

Istina je da će muškarce najprije privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako želite da ga zadržite na duže staze.

Naučite da flertujete

Ako želite da flertujete sa muškarcem, morate najprije da naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte pretjerivati. Nježni osmjeh, lagano naginjanje glave i diskretno smijanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu.

I zapamtite, preglasno kikotanje i pretjerano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

 Ne žurite sa seksom

Ovo je područje gdje se treba kretati dva koraka naprijed, pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene sa osvajanjem, pustite ga da pređe dio puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, ne brzajte sa odlaskom u krevet ma koliko vam bio privlačan.

Smirite svoje emocije

Muškarci ne vole žene koje često imaju pretjerane izlive emocija, i zato oprezno sa tim. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umjesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane, pa mu recite da određene situacije nećete tolerisati.

Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voljeti, ne pristajte na kompromise koji su loši za vas. Na kraju, uvijek imajte na umu da ste same sebi najvažnije i ako volite sebe i poštujete to će činiti i ljudi koji vas okružuju.

(Žena)

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close