Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / TO JE LJUBAV: Nikada ga nije vidjela, a dala mu je 1,4 miliona dolara, i još vjeruje da je on voli

TO JE LJUBAV: Nikada ga nije vidjela, a dala mu je 1,4 miliona dolara, i još vjeruje da je on voli

Ova žena je čovjeku kog nikada nije upoznala dala 1,4 miliona dolara!

 

Izvjesna Sara gostovala je u emisiji doktora Fila, i ispričala svoju neobičnu “ljubavnu” priču.

Sara, koja se dva puta razvodila, preko Interneta je stupila u kontakt sa izvjesnim Krisom Olsenom. Njihova romansa započela je preko “neta”, a onda je Kris počeo da joj traži pare.

Da pokušamo da vas uvedemo u priču – Kris je, navodno, iz Milana, ali radi u Južnoj Africi. Povremeno navodno radi u Nigeriji i Beninu. Čuli su se telefonom, ali nikada se nisu vidjeli, a Sara priznaje da se Krisov akcenat “s vremena na vrijeme mijenja“.

Uprkos tome, ona je svom Internet dečku u više navrata uplaćivala novac, da bi došla do krajnje sume od 1,4 miliona dolara!

“Plaćala sam mu hotelske sobe, advokate, nove kreditne kartice kad mu ukradu njegovu, i jednom sam mu platila kauciju od 550.000 dolara. Stalno ga hapse zbog nekih lažnih optužnica. Više puta je pokušao da dođe u Ameriku da bismo se konačno upoznali, ali svaki put su ga uhapsili zbog nečega nameštenog i odbili mu ulazak u zemlju”, priča ona, mrtva ozbiljna.

Uprkos tome što se nikada nisu vidjeli i što je Kris, ako mu je to uopšte ime, “cijedi” kao sunđer do poslednjeg centa, Sara vjeruje da je njihova veza prava stvar.

“Oko 95 odsto sam uvjerena da on stvarno postoji, i da je sve onako kako kaže. Slao mi je slike i na njima je prezgodan, u početku nisam vjerovala da takav tip želi da razgovara sa mnom”, rekla je ona.

(mondo.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com