Irina otkrila zašto je prekinula s Ronaldom: Osjećala sam se prljavo i ružno! - Volim Podgoricu

Irina otkrila zašto je prekinula s Ronaldom: Osjećala sam se prljavo i ružno!

Bivša djevojka Cristijana Ronalda, Irina Shajk, priznala je kako se osjećala ružnom i nesigurnom dok je bila sa zvijezdom Real Madrida.

Ruska ljepotica dala je naslutiti kako je ona bila ta koja je ostavila Ronalda zbog nevjerstva, opisujući svog idealnog muškarca kao ‘vjernog i iskrenog’.

– Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugačije – kazala je u intervjuu za španlski magazin Hola pa dodala:

 – Mislim da se žena osjeća ružnom kada ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom – kazala je Irina.

– Oboje ljudi u vezi trebali bi dijeliti iste vrijednosti i poglede na život, kao i istu energiju i vjerovati u monogamiju – napomenula je.

Irina (29) je za božićne praznike prekinula s Ronaldom, a brazilski model Andressa Urach (27) tokom njihove petogodišnje veze tvrdila je kako Ronaldo s njom vara Irinu. Cristijano (30) ju je tada optužio da izmišlja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com