Kako da se riješite se podbratka bez dijete - Volim Podgoricu

Kako da se riješite se podbratka bez dijete

Ne očajavajte, rješenje je u vrlo jednostavnim vježbama, a rezultat ćete da osjetite već nakon prvog dana.

Ako ste među onim samokritičnijim osobama, nakon što duže stojite pred ogledalom vjerovatno ćete da pronađete detalj u koji ćete da se pomnije zagledate. Žene ponekad pažnju usmjere na svoj profil, pa primjete i svoj podbradak. Ako je s godinama i došao koji kilogram viška, a mišići se opustili, nije čudno da je podbradak izraženiji i da “kvari” savršenu sliku lica.

Ali, nije riječ ni o čemu zabrinjavajućem. Naime, stvaranje podbradaka je rezultat prirodnih pojava poput starenja, kilograma, ali i genetike.

Osobe koje odu na dijetu možda neće da se riješe podbratka, ali ni to ne treba da zabrinjava jer postoji metoda kojom taj “problem” može da se riješi i bez gubitka kilograma. Istina je da se višak hrane taloži na ovom dijelu vrata i da gubitak mase na tom dijelu tijela može da bude mukotrpan.

Ali, ono što vrlo lako možete da uradite je da pomognete sebi vježbama. Jedna od takvih vježbi jeste slanje poljubaca u visinu, a druga je plaženje jezika prema naprijed. Radite to kod kuće pred ogledalom i zatezanje na području vrata osjetićete već nakon prvog dana vježbanja. Tim vježbama ćete da ojačate kritični mišić koji se nalazi ispod vilice i podbradak će vidno da se smanji.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com