Home / ŽIVOT + / Showbiz / Madona poslije 20 godina progovorila o svojoj vezi sa poznatim reperom

Madona poslije 20 godina progovorila o svojoj vezi sa poznatim reperom

Kraljica popa potvrdila je da se kratko zabavljala sa poznatim reperom godinu dana prije njegovog ubistva 1996. godine, kao i da je sa njim želela da zasnuje porodicu.

Autorka knjige “Kao ikona“, Lusi O’ Brajen tvrdi da Madona ne samo što se zabavljala sa reperom Tupakom Šakurom, nego je željela da ima i dijete sa njim, zbog čega je i ulijetala iz veze u vezu, nadajući se trudnoći.

Madona je u intervjuu za “Howard Stern’s SiriusXM“ radio potvrdila njihovu vezu, iako se o njoj spekulisalo dvadeset godina.

Stern ju je pitao da li je tokom devedesetih imala nešto protiv voditelja Dejvida Letermana, jer se činilo da je svaki put izražavala mržnju prema njemu tokom intervjua.

– Bila sam jako ljuta na njega kada sam rekla one ružne reči. U tom periodu sam bila u vezi sa Tupakom, i bila sam u veoma čudnom raspoloženju, jer je on činio da osjećam veliki bijes prema životu. Tada sam se osjećala poprilično gangsterski – rekla je Madona.

Kraljica popa nikada javno, prije ovoga, nije govorila o vezi sa slavnim reperom, a pretpostavlja se da su bili zajedno tokom 1994. i 1995. godine, kada se i pojavila u šouu kod Letermana.

(24sata)

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com