Udala se Merima Njegomir - Volim Podgoricu

Udala se Merima Njegomir

Merima Njegomir (61) udala se prošle nedjelje za Dragoljuba Markovića (54), vlasnika firme „Krmivo produkt“, saznajeKurir.

Iako je jedna od naših najcjenjenijih pjevačica narodne muzike konačno ispunila san o velikoj porodici, ona je odlučila da se tajno vjenča zbog Dragoljubove prve supruge Ljiljane, koja mu je pravila probleme u javnosti.

Merima, koja je urednik narodnih redakcija muzičke produkcije RTS i PGP, i poznati biznismen sklopili su građanski brak u opštini Surčin, gdje Marković inače živi u luksuznom zdanju na velikom imanju sa zatvorenim bazenom i terenima za tenis i mali fudbal, izgrađenim na platformi iznad same obale Save.

S obzirom na to da oni sve vrijeme svoju ljubav nisu pokazivali u javnosti, Merima i Dragoljub su odlučili da tako i radosnu vijest podijele sa porodicom i najbližim prijateljima.

“Samo najuži krug ljudi zna da su Merima i Dragoljub sklopili građanski brak. Oni to kriju zbog Dragoljubove prve supruge Ljiljane, koja mu je već pravila probleme u javnosti i dovodila ga u vezu sa pogrešnim pjevačicama. Kako bi izbjegli medijsku pompu, oni su odlučili da se pjevačica preseli kod njega na imanje u Surčinu i da se tajno vjenčaju. Inače, biznismenov otac je veliki poštovalac Meriminih pjesama i on je najviše oduševljen snajkom jer je takvu damu i domaćicu oduvijek želio u svom domu”, tvrdi Kurirov izvor.

Podsjetimo, Njegomirova je, pored bogate muzičke karijere, i majka četvoro djece – Ljubice (35), Milice (33), Jelene (30) i Marka (28). Ona je baka Filipu (3), koga joj je podarila najmlađa ćerka, kao i Sonji, koju je najstarija nasljednica rodila 1. januara prošle godine.

Sa druge strane, Dragoljub iz braka sa Ljiljanom ima samo jednu ćerku. On je javnosti poznat i kao kum pokojnog premijera Zorana Đinđića, čiju je djecu krstio. U kumovskim vezama bio je i sa Ljubišom Buhom Čumetom.

Ovim povodom Ekipa Kurira je kontaktirala Merimu, ali se to njoj nije dopalo.

“Bilo bi vam bolje da ne pišete o tome. Molim vas, ostavite me na miru. Zbog čega me niste zvali da pitate za koncert koji imam za dva dana”, ljutito je rekla pjevačica i spustila slušalicu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com