Home / ŽIVOT + / Showbiz / Svi muškarci Džeki Kenedi

Svi muškarci Džeki Kenedi

Glamurozna prva dama Amerike, Žaklina Kenedi, često je bila u očaju: dva puta se bogato udala, doživjela da sahrani dvoje djece, a u krevet je odvela brojne zavodnike.

Pored toga što je postala najomiljenija žena Amerike, Džeki je bila i sinonim žene koja je umjela dobro da se uda.

Mlada novinarka prvo je bila vjerena za brokera Džona Hjustedoma. Njen otac ga je obožavao, ali je Žaklinina majka Dženet bila protiv tog braka smatrajući da njegova zarada od 17.000 godišnje nije dovoljna za zajednički život. Pod uticajem majke, Džeki je raskinula vjeridbu sljedeće godine u martu.

Onda je počela da se zabavlja sa Džonom Kenedijem i ubrzo nakon toga, udala se za njega. Bila je ludo zaljubljena u Džona, ali on je bio zauzet poslom i varao ju je često.

Džeki Kenedi

Međutim, nije mu ostala dužna pošto ga je nakon afere sa Merlin Monro i Odri Hepbern prevarila saVilijamom HoldenomMarlonom Brandom i Vorenom Bitijem. Nakon njegovog ubistva, Džeki je ušla u aferu sa mlađim bratom preminulog supruga.

Foto: AP

Nekoliko godina kasnije, Džeki je upoznala Aristotela Onazisa. Iako su joj u početku mnogi zamjerili na druženju sa ovim bogatim grčkim biznismenom, još veći šok izazvalo je njihovo glamurozno vjenčanje 1968. godine.

Džeki je insistirala na braku, a ne na vezi, prvenstveno zbog svoje djece koju nije htjela da osramoti.

“Prvi put se udajete zbog ljubavi, drugi put zbog para, a treći put zbog prijateljstva”, izjavila je Džeki nakon udaje za evropskog biznismena.

Drugi brak je joj je omogućio novac i moć koji su joj bili neophodni u tom trenutku. Nakon toga, nije se više udavala.

(Stil, foto: Reuters)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com