Domaći čaj za umirenje - Volim Podgoricu

Domaći čaj za umirenje

Nervoza, nedostatak tolerancije i kratak fitilj kao da su postali naša svakodnevica. Kod nekih ljudi ovi problemi eskaliraju do nivoa stalnih svađa, nerviranja i nesanice, nisu rijetki ni mnogo teži problemi i dijagnoze, a potražnja i prodaja ljekova za smirenje porasla je do neslućenih razmjera.

Srećom, postoji prirodni lijek za umirenje živaca, koji će vas opustiti, a ujedno i riješiti problem sa nesanicom!

Lijek je potpuno prirodan i jednostavan za pripremu, a važno je samo da ga redovno pijete, po mogućstvu svaki dan.

Domaći čaj za umirenje

Glavni sastojak ovog sjajnog napitka su neprskane sušene ljuske jabuka! Potrebno je da svaki dan ubacite prstohvat sjeckanih korica od jabuka i napravite 2 šoljice čaja od njih.

Priprema: Korice ubacite i kuvajte u vodi 5 minuta. Uveče popijte dvije šoljice toplog ili ohlađenog čaja, a po želji možete dodati i malo meda. Možete koristiti korice kisjelih ili slatkih, divljih ili običnih jabuka, a potpuno je nevažno koliko su korice stare, jer uopšte ne gube ljekovitu vrijednost. Ono što je vrlo poželjno jeste samo da ljuske budu od neprskanih jabuka.

Djelovanje

Čaj će vam pomoći kod svih vrsta problema vezanih za nerve i nesanicu. Ovaj čaj je pravi eliksir obnove zdravlja vaših živaca. Blagotvorno će djelovati i na probeleme sa nervima koji nisu samo duševne prirode, već i na one koji izazivaju fizičke bolesti izazvane upalama i oštećenjima živaca u različitim djelovima tijela. Korišćenjem čaja vrlo brzo ćete osjetiti da postajete opušteniji i smireniji, da lakše zaspite, manje se nervirate, a i razdražljivost će popustiti.

(Stil)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com