4 stvari kojih ne treba da se odreknete ni zbog jednog muškarca

Bilo da ste trenutno sami ili u srećnoj vezi, zapamtite sledeće – vi ste ono što jeste i mijenjati to na silu zarad mira u vezi ili po volji vašeg partnera je vrlo loša odluka! To je posebno nepoželjno ako planirate dugu vezu, jer ćete u tom slučaju morati zapravo da se pretvarate da ste nešto što niste.

Ove četiri stvari ne trebate da mijenjate nikada, ni zbog jednog muškarca!

1. Ne odustajte od prijatelja

Prijatelji koje steknemo su jedno od najvećih dragocenosti koje imamo u životu. Zato ih se ne treba odreći samo zato što se vašem novom partneru ne dopadaju. Jednostavno, dajte mu do znanja da neke stvari želite da sačuvate!

2. Hobi

U svakoj vezi je potpuno normalno da oba partnera odvajaju vrijeme da bi radili ono što vole i što ih ispunjava. Ono u čemu uživate i čini vas srećnim čuvajte za sebe i ne dozvolite da vam bilo ko to otme, već objasnite partneru da je određeni hobi dio vas i da mora to da prihvati.

3. Razmišljanje

Iako mu se svidjelo kakva ste osoba kad ste se upoznali, često se dešava da posle nekog vremena partner poželi da promijeni vaš način razmišljanja. Ali, ne smijete dopustiti da on promjeni vaše stavove, naročito ako ste ubijeđeni da su ispravni!

4. Stil

Pod pojmom stil ne podrazumijeva se samo način oblačenja, već se misli na vašu ličnost u cjelini. Promjene koje se dešavaju na silu nisu dugotrajne, a na kraju krajeva, vaš zadatak nije da samo udovoljavate drugima. Cijenite sebe!

(Stil)

loading...
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close