Kako je Elizabet Tejlor ucjenjivala muškarce - Volim Podgoricu

Kako je Elizabet Tejlor ucjenjivala muškarce

Holivudska diva Elizabet Tejlor vodila je skandalozan seksualni život, a na spisku ljubavnika našla su se i dvojica predsjednika, Ronald Regan i Džon Kenedi, sa kojim je upražnjavala seks utroje.

Elizabet je išla toliko daleko da je uckenjivala Sinatru tražeći da je oženi, ali ju je on ismijavao i umjesto toga joj zakazao abortusLiz, koja je preminula u 79. godini, vrlo rano je odlučila da unovči ljepotu. Osim toga što je osvajala Holivud, na tom putu osvajala je i srca moćnih muškaraca.

Ronald Regan ju je 1947. godine, kada je njoj bilo 15, a njemu 36 godina, pozvao na večeru, a ona je odlučila da ga zavede, bez obzira što je znala da je u braku sa Džejn Vajnam.

„Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je osvojilo. Sjedjeli smo na sofi i bila sam sigurna da me je želio, ali da mu je neprijatno da napravi prvi potez, pa sam ja preuzela ulogu napadača”, rekla je Tejlorova jednom prilikom.

Foto: AP

Najveća Elizabetina strast bili su dijamanti, što su njeni muškarci dobro znali, a pamti se da joj je Barton poklonio najveći i najskuplji dijamant koji je mogao da se kupi. Liz je upamćena i kao borac za ljudska prava, osnivač fonda za borbu protiv side, modna i gej ikona.

(Stil)

 

 

 

1 komentar

  1. ??? ??? ????? ????? ?????? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? . ??? ??????? ????? ?????? ????? ?????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ??????? ???? ??????? ??? ?????? ??? ????? ??????? money ????? ????????.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com