Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Stvari koje treba provjeriti prije braka

Stvari koje treba provjeriti prije braka

Odluka da sa nekim provedete ostatak života i zakunete se na vječnu ljubav veoma je važan i veliki korak. Zato, da ne biste pogriješili, treba što bolje da upoznate partnera. Međutim, neke stvari koje su ključne treba da sazante što prje, nikako da ih ostavljate za brak.

Ovih 7 stvari morate znati o pratneru prije nego što izgovorite sudbonosno Da, kako kasnije ne biste upadali u neprijatne situacije i velike probleme, ali i da se ne biste pokajali.

1. Velika svađa

Svađa je sastavni dio svakog braka, ali ako ne možete da se dogovorite i nijedno neće da popusti, razmislite kakva će vam biti budućnost.

2. Roditelji

Roditelji su vrlo važni u životu svakog čovjeka, a ništa ljepše nego kada se dopadnete njima, ali i oni vama! Kada ih upoznate, saznaćete da li pripadaju ljudima koji vole da se miješaju u brak svoje djece i da li će zbog njih možda dolaziti do svađa.

3. Prijatelji

Ne mora baš svako da vam se svidi (to zadržite za sebe), ali treba da imate predstavu sa kim vaš dragi provodi vrijeme i da li to možete da tolerišete.

4. Dječja imena

Možda vam zvuči nevažno u ovom trenutku, ali kakvo ćete ime dati budućem djetetu ukoliko ga planirate veoma je važno.

5. Zajednička kupovina

Upoznajte sve njegove navike prije braka, uključujući i finansijske. Vjerovatno vam bolesna štedljivost ni malo ne odgovara.

6. Navike i potrebe u krevetu

Ne bi valjalo da tek kada kažete sudbonosno Da otkrijete neke detalje iz seksualnog života koji vam ne prijaju. Zabavite se i dobro istražite ovo važno polje!

7. Zajednički odmor

Vrlo je važno da prije zajedničkog života otputujete zajedno, bar na nekoliko dana. Tako ćete biti uz njega 24 sata, a tada sve navike i tajne izlaze na vidjelo.

(Stil)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com