Predsjednik Zvezde: Vujošević je nasrnuo na člana Skupštine kluba! - Volim Podgoricu

Predsjednik Zvezde: Vujošević je nasrnuo na člana Skupštine kluba!

Miloš Ninković, predsjednik KK Crvena zvezda Telekom izjavio je da je trener Partizana Duško Vujošević sinoć u Pioniru nasrnuo na člana Skupštine kluba, a ne navijača, kako je to izjavio trener crno-bijelih poslije incidenta.

“Čovjek koga mediji danas dovode u vezu sa nemilim događajem u hodniku Pionira i na koga je nasrnuo Vujošević je Stevan Sojić, član Skupšštine KK “Crvena zvezda”, a na tu funkciju je izabran još 12.08.2011. godine. Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan, niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba”, izjavio je Ninković za zvanični sajt kluba.

On je upitao “da li svi treba da se ponašamo kao što je to radio sudija Marko Juras kada ga Vujošević šamarao, a onda mu se ovaj arbitar izvinjivao preko medija”.

“Vujošević to neće doživjeti ni od koga iz Crvene zvezde. Na dalje mahinacije i manipulacije koje se vrše preko medija, pokušava da se skrene tema sa velike pobjede i sportskog uspjeha koji su igrači i članovi stručnog štaba časno izborili na terenu, Crvena zvezda se više neće oglašavati. Svu svoju snagu i energiju usmjerićemo u namjeri da osvojimo šampionski prsten ABA lige”, zaključio je Ninković.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com