Home / ŽIVOT + / Showbiz / Glumica se stidi svoje tetovaže

Glumica se stidi svoje tetovaže

Glumica Melani Grifit devedesetih godina bila je ludo zaljubljena u kolegu Antonija Banderasa, u to vrijeme jednog od najprivlačnijih muškaraca svijeta.

Tada je i on osjećao isto, pa su se 1996. godine jedno drugom zakleli na vječnu ljubav, ali lijepoj glumici to nije bilo dovoljno, pa je na nadlaktici istetovirala njegovo ime u srcu.

Međutim, ljubav je prošla, brak se raspao, godine su prošle, njeno tijelo više nije tako zategnuto kao nekada, a od svega ostala je samo tetovaža. Čini se da Melani očajnički želi da je sakrije, jer je nedavno uhvaćena tokom šetnje gradom sa flasterom preko tetovaže.

Melani Grifit

Sa lijepim vremenom došle su i majice bez rukava, a kako ne može konstantno da nosi flastere, glumica je fotografisana sa uspomenom na starog zavodnika.

Čim su fotografije dospjele u javnost, počela je i rasprava o tome da li je tetoviranje imena voljene osobe ikada pametan potez, kao i savjeti da se dobro razmisli prije odluke o tetoviranju, jer upravo imamo prizor pred očima koji nagovještava kako će to sve izgledati kada zađemo u godine.

(Stil, foto:Profimedia)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com