Mesi objavio da će drugi put postati tata - Volim Podgoricu

Mesi objavio da će drugi put postati tata

Lionel Mesi i njegova vjerenica Antonela Rokuzo čekaju drugo dijete! Mediji su to dugo nagađali, a sada je i Mesi lijepu vijest potvrdio na društvenim mrežama.

Mesi i Antonela već imaju sina Tijaga, a cijela porodica raduje se prinovi, što je Leo najbolje pokazao fotografijom koju je podijelio sa fanovima.

Na njoj sin Tijago grli mamin stomak, a ispod fotografije Mesi je napisao: “Jedva čekamo da ti poželimo dobrodošlicu u naš svijet! Volimo te, Tijago, mama i tata”.

Pojedini mediji pišu da je Antonela trudna tri mjeseca, i da se već zna da će roditi sina, a da su srećni roditelji već izabrali ime za nasljednika- Bendžamin. 

Antonela i Mesi poznaju se još od djetinjstva, a zvanično su vezu započeli 2008. godine. Sin Tijago rodio se nakon četiri godine zabavljanja, 2. novembra 2012. godine.

Privrženost porodici Mesi pokazuje i tako što sve tetovaže na njegovom tijelu imaju veze sa njegovim najmilijima. Kada mu se rodio sin Tijago, istetovirao je njegovo ime i otiske prstiju na listu lijeve noge, dok na lijevoj lopatici ima lik svoje majke.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com