Opozicija napala premijera zbog sukoba u Kumanovu - Volim Podgoricu

Opozicija napala premijera zbog sukoba u Kumanovu

 Uprkos oružanim incidentima u naseljima oko Kumanova, u Skoplju su večeras peti dan za redom nastavljeni antivladini protesti.

Građani su, doduše, u znatno manjem broju u odnosu na prethodne večeri ponovo pokušali da se okupe ispred zgrade vlade, ali ih je u tome sprečio kordon policije, pa su se oni uputili ka sedištu Evropske unije u Skoplju.

Opozicija u Makedoniji i pojedini mediji postavljaju pitanje premijeru Nikoli Gruevskom i obaveštajnim službama kako je moguće da se ovo dogodilo i kako nisu uspjeli da spriječe upad naoružane grupe u Makedoniju.

Okupljeni građani kažu da protestuju protiv politike brutalnosti, javila je reporterka TV Nove sa lica mesta. Građanima se obratio opozicioni aktivista Zdravko Savevski koji je rekao:

Vaše kolege najvjerovatnije ginu oko Kumanova, narod nije vaš neprijatelj već su vam neprijatelji oni koji vam izdaju naredbe. Pitajte svoju savjest na čijoj ste strani u ovoj borbi, rekao je Savovski, prenijeli su makedonski mediji,

(Kurir)
.

1 komentar

  1. I do trust all of the concepts you’ve presented for your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for newbies. May just you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com