Crni Andrija, jesi li to ti? - Volim Podgoricu

Crni Andrija, jesi li to ti?

Glumac i voditelj poslednjih mjeseci nije ni nalik onom frajeru sa početka karijere!

Nekada najpoželjniji neženja i jedan od najprivlačnijih muškaraca sa javne scene, glumac Andrija Milošević (37) potpuno je promijenio lični opis. Razlog je višak kilograma koji je tokom zimskih mjeseci nataložio.
 

– Andrija se ugojio skoro 20 kilograma od prošle godine. Poslednjih mjeseci njegovo tijelo se potpuno deformisalo pa tako sada ima trudnički stomak. Dok je bio manji, šalili smo se da je pivski – ispričala je za „Blic“ Andrijina bliska prijateljica.

Ona kaže da glumac obožava da jede i da uživa, prije svega, u nezdravoj i brzoj hrani, ali i alkoholu. Konstantno je na dijetama jer i njemu samom, kako nam je rekla, smeta njegov novi vizuelni identitet.

– Nervira ga kako mu stoje farmerice, majica, košulja… Pokušava da istraje u dijeti, ali nakon dva-tri dana, prekrši je i opet krene po starom – kaže glumčeva prijateljica.

Poznat kao neko ko voli da se šali na tuđ, ali i na svoj račun, Andrija je na Tviteru objavio sledeći status:

– Probao sam novu dijetu. Za dvije nedjelje izgubio sam 14 dana – napisao je glumac, nakon čega su uslijedili šaljivi komentari.

Do sada se jedino ekstremni rijaliti „Survivor“ pokazao kao Andrijin saveznik u mršavljenju, jer se prethodnih godina sa snimanja vraćao skoro prepolovljen.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com