Karl Lagerfeld: Pipa je ružna! - Volim Podgoricu

Karl Lagerfeld: Pipa je ružna!

Ekscentrični modni kreator, Karl Lagerfeld, koji je i ranije iznosio kritike na račun izgleda poznatih ličnosti, vjeruje da Pipa Midlton treba da krije svoje lice u javnosti.

Legendarni Karl, koji je veliki fan Kejt Midlton smatrajući da je ona prava žena za princa Vilijama, nije baš oduševljen njenom mlađom sestrom.

“Kejt Midlton ima divnu figuru i ona je prava djevojka za tog momka. Volim takav tip žene, volim romantičnu ljepotu. Ipak, njena sestra je druga priča. Ne sviđa mi se njeno lice. Ne bi trebalo da ga pokazuje u javnosti”, rekao je on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kreator je takođe pomenuo i Viktoriju Bekam za koju ima samo riječi hvale.

“Imala je karijeru pjevačice. Ima prelijepog muža, zdravu djecu i gradi karijeru u modi. A takvo tijelo poslije četvoro djece nema puno ljudi”, izjavio je Lagerfeld za magazin Grazia.

“Ona je veoma disciplinovana. Imamo iste navike kada je ishrana u pitanju. Uradili smo cijelo slikanje gdje je ona bila stilizovana kao Koko Šanel za manje od tri sata”.

Vojvotkinja od Kembridža često je na meti kritika da je previše mršava, ali niko ne osporava njenu otmenost i eleganciju. Ipak, za njenu mlađu sestru govore da ima tijelo atletičarke, a lice seljančice.

(Stil)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com