KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE: CECA skuplja od Lepe Brene i Severine zajedno! - Volim Podgoricu

KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE: CECA skuplja od Lepe Brene i Severine zajedno!

Podgoričani su nedavno imali priliku da odu na Cecin koncert, kada je ona, poslije 20 godina, gostovala u glavnom gradu Crne Gore. Karte za koncert su koštale 15 eura, a koliki je bio njen honorar, ostala je tajna.

Sudeći po pisanju medija u Srbiji, Ceca iz Podgorice sigurno nije otišla nezadovoljna.

Svetlana Ražnatović je skuplja od Severine Vučković i Lepe Brene zajedno, saznaje srpski Informer.

Folk diva je odbila da nastupi na manifestaciji Velikogospojinski dani u Novom Bečeju, koja će se održati od 27. do 30. avgusta, zbog malog honorara.

Organizatori su se snašli i za iste pare angažovali Seve i Brenu.

Ceca je trebalo da nastupi u Novom Bečeju, ali organizatori  nisu uspjeli da se pogode za cijenu njenog nastupa. Oni su dugo pregovarali sa Cecom, ali na kraju ipak nisu uspjeli da je nagovore da pjeva za manje pare. Njen menadžer je zahtjevao veći honorar nego što je opština Novi Bečej mogla da izdvoji iz svog budžeta. Za jedan njen honorar organizatori su uspjeli da angažuju Severinu i Brenu – otkriva izvor Informera.

Pjevačica je potvrdila za Informer da je njen nastup na ovoj manifestaciji otkazan. Ona nije željela da komentariše niske honorare svojih koleginica jer je ne zanima ko za koliko novca peva.
Taj dogovor smo raskinuli još prije tri mjeseca, jer oni nisu mogli da ispoštuju moje uslove. Ne znam tačno gdje je zapelo, jer o takvim stvarima ne vodim računa ja, već moj menadžer. Svako ima pravo da angažuje koga god želi, a stvari oko mog i honorara mojih koleginica ne bih komentarisala. Ja ne patim od takvih stvari. Za Veliku Gospojinu, 28. avgusta, nastupiću u Zrenjaninu u okviru manifestacije povodom otvaranja novog gradskog trga – rekla je Ceca.

Nevena Subotić.Informaciju da pregovori sa Svetlanom Ražnatović nisu uspjeli potvrdila nam je i portparolka Velikogospojinskih dana Nevena Subotić.

Ona je objasnila da su mnogi izvođači spustili cijene nastupa jer Velikogospojinski dani ove godine slave deseti rođendan. Niko od pjevača nije imao posebne zahtjeve.

– Severina, koja već treću godinu zaredom nastupa kod nas, Lepa Brena, Hari Mata Hari i ostali izvođači izašli su nam u susret što se novca tiče. Ove godine će pjevati za manje honorare, jer je ovo jubilarna, deseta po redu manifestacija. Niko od njih ništa nije tražio, osim da imaju vode i klimatizovane prostorije. Što je veća zvezda, to su manji zahtjevi – objasnila je ona.

(Volim Podgoricu/Informer/ Foto:Vijesti)

1 komentar

  1. Thanks a bunch for one more valuable post. Ive been checking this website frequently for the past number of months, and its currently one of my favorite sites! . I work on an internet site that has very similar content, would you’ve got any interest write a guest post on it? Shoot me an email if you are interested!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com