NOVAK U CRNOJ GORI BJEŽI OD PAPARAZA: Plaši se za Stefanovu bezbjednost - Volim Podgoricu

NOVAK U CRNOJ GORI BJEŽI OD PAPARAZA: Plaši se za Stefanovu bezbjednost

Đoković, koji se sa porodicom odmara u Crnoj Gori, upozorio je medije da ne objavljuju slike njegovog sina na kojima bi mogao da bude identifikovan, jer time ugrožavaju njegovu bezbjednost.

Nole je u strahu od otmice Stefana! Najbolji svjetski teniser Novak Đoković plaši se za bezbjednost nasljednika, kog je sa suprugom doveo u Crnu Goru, piše srpski Informer.

Paparaci su im konstantno na tragu, a s obzirom na to da je dječak sve vrijeme sa njima, njegove fotografije svakodnevno se objavljuju u listovima i na portalima širom svijeta.

Prije nedjelju dana svijet je upoznao bebu Đoković, kada ju je mama Jelena šetala po Londonu.

Pojedini strani mediji objavili su sliku bez pokrivanja lica, a slično se dogodilo i kada su Đokovići sletjeli u Tivat početkom sedmice.

Nole stigao u Crnu Goru sa jelenom i Stefanom!

Zato je srpski teniser posredstvom advokata upozorio crnogorske medije da ne narušavaju privatnost njegovog djeteta.

– Novak i Jelena Đoković maksimalno su posvećeni zaštiti privatnosti maloljetnog Stefana i izražavaju jasan stav da bi objavljivanje bilo kojih fotografija njihovog maloljetnog sina na kojima bi mogao da bude identifikovan moglo da ugrozi njegovu bezbjednost i sigurnost – navodi se u saopštenju advokata Gorana Draganića, koji zastupa Novakovu porodicu.

On smatra da će molba uroditi plodom.

– Uvjeren sam da će crnogorski mediji uvažiti apel porodice Đoković i da će se ponašati u skladu sa zakonom i profesionalnom novinarskom etikom – podvukao je on.

Novakov advokat zamolio da se ne objavljuju Stefanove fotografije

Ovo nije prvi put da Novak traži razumijevanje po pitanju privatnosti. Svojevremeno, dok još nije postao otac, zamolio je da se ne pominje kraj Monte Karla u kom živi, takođe, zbog bezbjednosti. Poznato je da, kad god je u Srbiji, ima zaštitu najmanje dvojice tjelohranitelja, a isto je i kada predstavlja našu zemlju u Dejvis kupu bilo gdje u svijetu.

Takvu vrstu zaštite dobio je nakon prijetnji albanskih ekstremista na Vimbldonu 2008. godine. Britanska obavještajna služba tada je došla do informacija da Albanci planiraju da otmu Novaka, a sve zbog njegovog javnog protivljenja nezavisnosti Kosova.

Ni Novakovom ocu Srđanu nije bilo lako da odgaja sina. On je u jednom intervjuu otkrio da je, kako bi Noletu obezbijedio sve uslove, uzimao i novac od zelenaša.

– Snalazili smo se na razne načine, prije svega, pozajmljivali smo novac od zelenaša. Naplaćivali su mi i do 15 odsto kamate na mjesečnom nivou – otkrio je tada Srđan.

1 komentar

  1. What are you saying, man? I realize everyones got their own viewpoint, but really? Listen, your website is cool. I like the hard work you put into it, specifically with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everyone here is stupid!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com