Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Horoskop i orgazam: Djevice ne praštaju loš seks, Rakovi su najveći glumci

Horoskop i orgazam: Djevice ne praštaju loš seks, Rakovi su najveći glumci

Na seksualnom vrhuncu: Žena Blizanac skakuće, smije se, priča viceve, žena Rak glumi. I svi ostali znaci zodijaka imaju svoje specifičnosti kada se radi o orgazmu.

Ovan

Kod žena Ovnova sve mora da bude brzo. Mali zastoj u trenutnom zanosu i ona će izgubiti interesovanje. Ako joj je partner aktivan i ako ne odugovlači, može veoma brzo da doživi orgazam. Ipak, Ovnovima se proporučuje da na seks gledaju kao na igru za dvoje, a ne kao na trku. Seks treba doživjeti kao nešto lijepo. Orgazam je za žene ovog znaka veoma bitan. Loš seks će je udaljiti od partnera.

Blizanci

Kako da postignete orgazam kada se tokom seksa smijete, skakućete, pričate viceve i šalite se? To ipak ne znači da ne uživate u seksu – naprotiv. Da bi žene iz ovog znaka doživjele orgazam, potrebno je mnogo rada, napora, treba naći pravu pozu, umiriti ih i skrenuti im misli sa svega drugog. Ove žene nemaju mnogo orgazama, ali to njima i nije mnogo važno. Važno im je da im je lijepo, da im je partner maštovit i da im je udobno. Kada dožive orgazam umiju i da puste suzu nesvjesno i veoma su tihe. Ako seks nije bio dobar, neće zamjeriti svom partneru.

Rak

Kada seks ne bi doživljavale kao dužnost, pripadnice ovog znaka lako bi doživjele orgazam. One se previše posvećuju partneru da bi se usredsredile na sebe. Njihova tjelesna građa je skoro idealna za orgazam, grudi su im osjetljive, a i sve ostalo, pa bi sam dodir mogao mnogo toga da uradi. Ipak, one ne mogu da se upuste u seks tek tako, a tokom njega ne mogu da se opuste. Potpuno se prilagođavaju partneru i rade sve što misle da on voli. Među ovim ženama je najviše onih koje glume orgazam.

Lav

Orgazam Lavice je pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je seks sa Lavicama najbolje imati u dobro zatvorenoj prostoriji ili daleko od ljudi. Lavice se sasvim prepuštaju seksualnom užitku, veoma su samouvjerene, znaju šta žele i šta partner treba da im radi. A isto tako znaju i šta želi njihov partner. Ako ne dožive orgazam, nisu nezadovoljne, neće prigovarati partneru, ali će se možda šaliti sa njim i tako otjerati pretjerano osjetljive muškarce.

Djevica

Djevice se prave da su nevinašca i da ih seks ne zanima, a uzbuđuju se na svaku bezobraznu riječ. Partner koji nije vičan “prljavoj priči” neće ih zadovoljiti i dovesti do orgazma. Djevici za orgazam treba snažan, pomalo grub partner uz kojeg će biti potpuno potčinjena. Njima treba dosta predigre, ali kada se zagriju, ne mogu se zaustaviti. Kada se uzbude, umiju da navedu partnera da im radi baš ono što će ih dovesti do orgazma. Njihov orgazam je intenzivan, prilikom njega se jako znoje i zabacuju glavu, ali ne ispuštaju zvuke. Partneru teško opraštaju loš seks, iako o tome ne razgovaraju, ali procjenjuju situaciju. U prostoru koji nije savršeno čist, neće se upustiti u seks.

Vaga

Ove žene kao da su stvorene za ograzam – doživljavaju ga lako uz sređenog i nježnog muškarca. Umiju potpuno da se prepuste seksu i ne smeta im ni mjesto ni vrijeme. Najvažnije im je da je svježe i puno mirisa, bolje se osjećaju i više se trude na otvorenom, nego u zatvorenom. Žele da budu zadovoljene, ali žele da im i partner bude zadovoljan. Njihovi orgazmi su jaki, previjaju se i stežu partnera, ispuštaju uzdahe, potpuno se predaju osjećaju i skoro nikad ne glume. Način na koji one doživljavaju orgazam stimuliše i partnera, pa često dolazi i do zajedničkih, istovremenih orgazama. Partneru opraštaju greške, ali se osjećaju krivima ako partner nije zadovoljan.

Škorpija

Žena Škorpija ne pušta partnera dok ne doživi orgazam. Za nju ne postoje prepreke i ne misli na to da li njen partner može da izdrži njen tempo. Ona može da doživi i po nekoliko orgazama za redom. Potreban joj je veoma izdržljiv partner. Veoma lako se uzbudi i lako se upušta u seks, a u seksu joj je orgazam uvijek najvažniji. Ako nema orgazma, seks smatra promašenim. Pošto nema dlake na jeziku, partneru će jasno reći kada nije zadovoljna. Ko ju je jednom zadovoljio, možda će biti njen partner, a ko nije, može da je zaboravi. Ona ne prašta.

Strijelac

Kod žene Strelca, seks je kombinacija igre, egzibicionizam i glume. Ona voli da pokazuje svoje golo tijelo, pa joj je svaka voajerska i egzibicionistička situacija pomalo zanimljiva. Može vrlo brzo da se uzbudi, a partner mora da prati znake koje mu šalje da bi je doveo do orgazma. Lako se prepušta u seksu. Partneru šalje sitne signale i ostavlja mu da se dalje snalazi sam. Kada se nađe u pozi koja joj mnogo prija, ne mijenja je dok ne doživi orgazam. Njen orgazam može biti i tih i veoma bučan. Ako je partner ne zadovolji, neće mu mnogo zamjerati, nego će se nadati da će sledećeg puta biti bolje. Ako ne bude bolje, počeće ozbiljno da razmišlja o promjeni.

Jarac

Ove žene teško doživljavaju orgazam. Njihov partner mora da bude veoma uporan, a samo u jednoj pozi, i to pod određenim uslovima, mogu doživjeti orgazam. To je poza u kojoj ona leži na stomaku, a on stomakom na njenim leđima. Žene rođene u ovom znaku lako se uzbude, brzo požele seks i seksu se prepuštaju lako, ali im za orgazam treba puno. Ali, pošto su racionalne, one veoma rano shvate taj svoj problem, pa ne zamjeraju partneru. Ako i pate zbog toga, to nikom ne govore. Ipak, uporan partner i ovu ženu može dovesti do orgazma. Ako doživi orgazam, onda je to nešto što ne može da sakrije: uvija se, savija glavi, mrda kukovima, a na partnera skoro i da zaboravlja. Ali ne očekujte da će se to sledećeg puta ponoviti.

Vodolija

Kod žena rođenih u ovom znaku sve je moguće. Ona se može lako uzbuditi, a opet, u potpuno istoj situaciji, može da ostane hladna. Može se mnogo uzbuditi na dodir, jer ima jako osjetljivu kožu, a sa druge strane, može joj biti dosadna i najzanimljivija predigra. Njen partner nikad ne zna o čemu ona razmišlja. Ipak, sa partnerom koji je spreman dugo da je miluje, može da dođe do vrhunca. Kada doživi orgazam, brzo se oporavlja, odmah se oblači i lako se vraća na uobičajen razgovor. Zato ponekad ostavlja utisak kao da joj sav taj silni trud njenog partnera nije važan. Ali to nije tačno – sam orgazam kod nje prilično je jak dokaz da je partner onaj pravi.

Ribe

Ribe su veoma osjetljive i osjećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osjete da ih partner voli, to je ponekad dovoljno za doživljavanje vrhunca. Potpuno se prepuštaju seksu, zaboravljaju na sve i uživaju. Noć i rano jutro najviše im odgovaraju za seks. Lijepo im je i pored mora, uopšte u prirodi. A ako imaju povjerenja u partnera, svaka situacija im odgovara. Povjerenje im je veoma važno, žele da ih partner vodi i vole grublji seks sa malo riječi i mnogo ljubljenja. Vole vezivanje, glumljenje silovanja i slično. Orgazam im je pun uvijanja i grčenja mišića, zabacuju glavu, trzaju se, stežu partnera, ali ne ispuštaju previše zvukova. Neopisivo su srećne nakon orgazma i mogle bi satima da se maze.

(24sata)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *