ZAPISAN U BIBLIJI: Ovaj moćni recept star 3.500 godina liječi sve bolesti! - Volim Podgoricu

ZAPISAN U BIBLIJI: Ovaj moćni recept star 3.500 godina liječi sve bolesti!

U Bibliji se maslinovo stablo spominje više od hiljadu puta.

Iako je danas najpopularniji plod tog drveta sama maslina, mnogi ne znaju da je na stablu masline izrazito ljekovito i lišće koje krije brojna ljekovita svojstva a najznačajniji spoj u listu masline je oleuropein koji posjeduje izuzetno jako antibakterijsko svojstvo.

Maslinovim listom poboljšava se zdravstveno stanje u velikom broju bolesti koje su uzrokovane mikrobima. Takođe, pomaže kod gripa, meningitisa, hepatitisa B, upale pluća, gonoreje i herpesa.

Ujedno pomaže i kod hirurških, kao i kod infekcija mokraćnih puteva. Maslinovo lišće spriječava infekcije uzrokovane djelovanjem gljivica.

Korišćenje čaja od maslinovog lišća može pomoći pri ozdravljenju od ovih bolesti: upale pluća, gonoreje, tuberkuloze, gripa, meningitisa, hepatitisa B, herpesa, hroničnog umora, ateroskleroze, meningitisa, botulizma, malarije, čira na želucu, difterije, upale mokraćnih puteva i encefalitisa.

Čaj od maslinovog lišća pomaže u obnavljanju cjelokupnog imuniteta, ali i služi za vraćanje energije kod izmučenog organizma, na primer nakon hemoterapije.

Listovi masline su izrazito ljekoviti jer posjeduju antivirusno, antiparazitsko, antibakterijsko i antifungalno dejstvo preko kojeg je moguće u potpunosti preboljeti veliki broj oboljenja.

Recept za čaj:
Za šolju čaja od 2-3 dcl potrebno je 15-20 osušenih listova masline. U prokuvanu vodu ubacite listove i kuvajte ih još 2-3 minuta. Ostavite listove da odstoje u vodi još 10 minuta i izvadite ih. Možete piti hladno i toplo sa medom, limunom ili bez ičega. Čaj treba piti svaki dan kako biste osjetili poboljšanja za različita oboljenja.

Čaj je preporučljivo piti i preventivno kako biste preduhitrili navedene bolesti. Listiće za čaj najbolje je brati u proljeće kad su listovi mladi, oprati ih i osušiti na vazduhu.

Čuvati u zatvorenoj posudi zaklonjenoj od sunčeve svjetlosti.

1 komentar

  1. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re amazing! Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com