Home / NASLOVNA / GLAVNI GRAD: Postupak prevoznika iz Danilovgrada je klasičan primjer samovolje
Autobuski prevoznici
Foto ilustracija

GLAVNI GRAD: Postupak prevoznika iz Danilovgrada je klasičan primjer samovolje

Iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada ocijenili su potez prevoznika iz Danilovgrada neodgovornim, tvrdeći da su putnike “samoinicijatino primorali da izađu kod nikšićkih semafora”.

U saopštenju iz tog Sekretarijata navodi se da je taj postupak “klasičan primjer samovolje onih koji ne žele da poštuju postignuti dogovor”.

Putnici iz Danilovgrada ogorčeni: Nismo građani drugog reda

Predstavnici Glavnog grada su na sastanku sa predstavnicima iz  danilovgradske i nikšićke opštine razmatrali moguća rješenja i zaključili da je najuputnije da na snazi bude testni režim saobraćaja, koji umjesto prethodno jednog dozvoljnog stajališta kod Duvanskog kombinata sada pruža mogućnost korišćenja dva stajališta i to kod kružnog toka kod Delte, i kod Atlas Capital centra, što je u interesu svih putnika koji iz tih gradova svakodnevno dolaze u Podgoricu“, piše u saopštenju.

Oni ističu da su takvim privremenim rješenjem “u potpunosti ispoštovali zahtjeve putnika iz Nikšića i Danilovgrada”.

Stoga se pokušaj adresiranje ovog problema na upravu Glavnog od strane pojedinih prevoznika može tumačiti jedino kao dokaz njihove nedobronamjernosti i neprofesionalnosti. Pojedini prevoznici uporno pokušavaju da umjesto međugradskog obavljaju gradski prevoz na teritoriji Glavnog grada što je protivno zakonu i Odluci o regulisanju saobraćaja na teritoriji Glavnog grada Podgorice“, piše u saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com