IZABRANE NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2015. Pogledajte koje su! - Volim Podgoricu

IZABRANE NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2015. Pogledajte koje su!

Izuzetno težak zadatak imao je žiri koji je između prispjelih prijava birao NAJLJEPŠU BAŠTU PODGORICE 2105.!

Sve bašte koje su prispjele na ovogodišnji konkurs zaslužuju sve čestitke za uloženi trud, kreativnost i posvećenost svojih vlasnika, a prije svega za ljubav prema cvijeću i biljkama bez koje baštovanstvo ne daje prave rezultate.

Žiri su činili predstavnici Vrtnog centra Kalia, Turističke organizacije Podgorica i Portala glavnog grada Volim Podgoricu.

Sve prijave, odnosno fotografije, pregledali su stručnjaci za hortikulutu i pejzažnu arhitekturu Vrtnog centra Kalia i  nakon dugog vijećanja, vraćanja i ponovnog vraćanja izabrali su 6 bašti koje je žiri i fizički obišao i između njih izabrao tri najljepše.

U obzir je uzet broj cvjetnih vrsta, njegovanost, usklađenost, kao i broj vrtnih elemenata u bašti.

Dakle, ovako:

Specijalnu nagradu za posvećenost, entuzijazam, optimizam i ljubav dobila je Maja Lađić Maraš iz zetskog sela Bijelo Polje, i, ako već niste, obavezno pogledajte njenu baštu i pročitajte njenu priču! Maja će dobiti specijalnu Povelju i vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. 

ČUDESNA BAŠTA Maje Maraš u Zeti: Radi u polju, brine o djetetu sa posebnim potrebama i kaže: LJUBAV MOŽE SVE

Treću nagradu dobila je porodica Simonović iz Podgorice. Osim mnoštva biljnih vrsta, Simonovići imaju zaista dosta vrtnih elemenata, koji su i njihov ručnir rad. Oni dobijaju plaketu Turističke organizacije glavnog grada i robnu nagradu preduzeća Foto Nikić Digital iz Podgorice.

Pogledajte njihovu priču:

Ova bašta će vas OPČINITI: Simonovići su napravili pravi raj, možete i vi!

Druga nagrada je pripala Popovićima iz Zete, i oni takođe dobijaju Plaketu Turističke organizacije Podgorice i robnu nagradu preduzeća Foto Nikić Digital. 

Pogledajte njihovu baštu:

Bašta Dražena Popovića u Zeti MAMI UZDAHE, a on ima samo 23 godine!

I, NAJLJEPŠA BAŠTA PODGORICE 2015. je bašta porodice Vuković, takođe iz Zete, a njihovu baštu i priču ove porodice sa petoro djece, koja sa mnogo ljubavi radi u polju, i u dvorištu, i to se vidi! Oni dobijaju Plaketu turističke organizacije Podgorice, vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. Ako već niste, pogledajte njihovu baštu i pročitajte njihovu priču!

Bašta Snežane i Žarka Vukovića u Zeti: Sve stižu i PETORO djece podižu!

Titulu NAJLJEPŠI BALKON PODGORICE 2105. ponio je predivni balkon Indire Pupović na Starom Aerodromu. Ona dobija Plaketu turističke organizacije Podgorice i vaučer za trgovinu u Vrtnom centru Kalia. 

Pogledajte njen balkon:

ČUDESNI BALKON mame Indire na Starom aerodromu, do sada ga je skrivala od javnosti!

Na kraju, veliko HVALA svima koji su se javili na naš konkurs, a veliko HVALA i onima koji se nisu javili, a imaju predivne i njegovane bašte i balkone, u koje ulažu prije svega veliku ljubav, i veliki trud, jer oni na najbolji način pokazuju kako se voli svoj grad. Tako što briga o njemu počinje od vlastitog doma, a sigurni smo da, kada su oni u pitanju, ide i mnogo dalje od toga.

Oni koji na najbolji način brinu o svom dvorištu, sigurno vode brigu i o čuvanju javnih površina, parkova, ulica…

Svečano uručenje nagrada organizujemo 19. septembra u Vrnom centru Kalia u Zeti, sigurni smo da svi znate gdje je :). Spremamo bogat program, dosta muzike, igre, vina, i senzacionalno takmičenje za koje ćete moći da se prijavite! Uskoro o tome!

 

 

3 komentara

  1. I discovered your blog website on google and verify a couple of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to reading extra from you in a while!…

  2. Keep up the fantastic work, I read few posts on this website and I conceive that your web blog is really interesting and contains lots of fantastic information.

  3. Nice post. I find out some thing more challenging on diverse blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content from other writers and rehearse a little something there. I’d would rather apply certain together with the content in my small weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll provide a link with your web blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com