Nastavak filma: Bridžit Džons će juriti frajera zbog kog ste i vi nedavno plakali! - Volim Podgoricu

Nastavak filma: Bridžit Džons će juriti frajera zbog kog ste i vi nedavno plakali!

Novi nastavak filma o Bridžit Džons će otkriti kako čuvena debeljuca koja mašta o ljubavi živi u 40-im. Žene će biti oduševljene kada budu čule koji frajer je u podjeli.
Bridžit Džons

Foto: profimedia

Patrik Dempsi je potvrdio da će se pridružiti ekipi filma “Bridget Jones’s Baby”. Glumac je izlazak iz serije “Uvod u anatomiju” izgleda iskroistio na najbolji mogući način. Žene širom svijeta su, pošto je lik doktora Šeparda umro, bile razočarane i izjavljivale su da im ne pada na pamet da spomenutu seriju gledaju bez njega.

Sada je 49-godišnja zvijezda potvrdila da će glumiti u novom nastavku o Bridžit Džons, fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Detalji radnje filma se drže u tajnosti, ali se zbog naslova nagađa da će simpatična bucka neočekivano ostati trudna. S obzirom da će u filmu glumiti Kolin Firt, ali ne i Hju Grant, obožavaoci su ubijeđeni da će Dempsi zauzeti njegovu ulogu.
(24 sata)

 

2 komentara

  1. Spot up for this write-up, I seriously think this fabulous website needs a great deal more consideration. I’ll likely to end up once more to study additional, thank you that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com