Mjesečev horoskop od prve četvrti do punog Mjeseca u oktobru: Više novca za Rakove, sreća u ljubavi za Djevice - Volim Podgoricu

Mjesečev horoskop od prve četvrti do punog Mjeseca u oktobru: Više novca za Rakove, sreća u ljubavi za Djevice

Početkom nedjelje, oko 20. oktobra, prva Mjesečeva četvrt u znaku Jarca može da utiče na poslovni i emotivni život svih zodijačkih znakova, a najviše Rakova, Bikova i Riba…

Izazovan aspekt između Sunca u Vagi i Meseca u Jarcu (prva Mjesečeva četvrt) najavljuje nove poslovne kontakte, naročito sa strancima i donosi nove vidove dugoročne saradnje i mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Jarčevi, Škorpije i Djevice najmanje reaguju na Mjesečeve faze, osim kada njihovi vladaoci obrazuju određene aspekte sa Mjesecom. U vrijeme punog Mjeseca u Biku, oko 27. oktobra 2015. godine, mnogi će popraviti finansijsku situaciju, bilo da se radi o uvećanju zarade ili iznenadnim novčanim dobicima, moguće i preko igara na sreću.

Mjesec će tada biti u sekstilu sa Sjevernim Mjesečevim čvorom na poslednjem stepenu Djevice, što će najviše osjetiti zemljani i vodeni znaci.

Ovan

Prva Mjesečeva četvrt u desetoj astrološkoj kući, oko 20. oktobra nagovještava nove poslovne mogućnosti kojima možete da znatno popravite finansijsku situaciju. U vrijeme punog Mjeseca 27. oktobra, trebalo bi da prihvatite ponudu za isplativ posao na duže staze.

Bik

Naglašeno deveto polje sa prvom Mjesečevom četvrti 20. oktobra, najavljuje nove poslove sa strancima. Pun Mjesec u vašem znaku 27. oktobra, donosi uvećanje prihoda preko kontakata sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Blizanci

Prva Mjesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući novca, povoljno utiče na poboljšanje finansijske situacije. Pun Mjesec 27. oktobra u Biku upozorava na mogućnost rasprava sa partnerom, pogotovo ako vam savjest baš nije čista.

Rak

Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa 20. oktobra, nagovještava dobru komunikaciju s nekim do koga vam je stalo. U vrijeme punog Mjeseca u Biku, veće su šanse da započnete nov posao ili da dođete do veće sume novca.

Lav

Kvadrat između vašeg vladaoca Sunca i Mjeseca u kući posla, opominje na mogućnost nesuglasica sa saradnicima i kolegama. U vrijeme punog Meseca u kući karijere, oko 27. oktobra, možete da očekujete unapređenje na poslu.

Djevica

Prva Mjesečeva četvrt u astrološkom polju kreativnosti i ljubavi oko 20. oktobra, donosi vam uspjeh na poslu i sreću u ljubavi, ako se bavite umjetnošću ili ste tek ušli u vezu.

U vrijeme punog Mjeseca 27. oktobra, možete da čujete neku važnu informaciju od jednog Raka ili Bika.

Vaga

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 20. oktobra, u vašoj četvrtoj astrološkoj kući možete da uspostavite saradnju sa privatnim preduzetnikom ili da pređete na neko bolje radno mjesto.

Pun Mjesec u Biku 27. oktobra, puni vaš novčanik, preko novih poslovnih kontakata, a moguće i preko igara na sreću.

Škorpija

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 20. oktobra, veće su šanse da postignete dogovore sa poslovnim partnerima i potencijalnim saradnicima. U vrijeme punog Mjeseca 27. oktobra, možete da ugovorite poslovno partnerstvo sa osobom s kojom ste nekada bili veoma bliski.

Strijelac

Izazovan aspekt između Mjeseca u astrološkoj kući posla i ljubavi i Sunca u Vagi, 20. oktobra donosi uvećanje prihoda preko saradnje s jednim Bikom, Djevicom ili Jarcem. U vrijeme punog Mjeseca, budite oprezniji ako sarađujete sa zemljanim ili vodenim znakom.

Jarac

Prva Mjesečeva četvrt u vašem znaku 20. oktobra, utiče na uspostavljanje boljih odnosa sa saradnicima, naročito ako radite u medijima, marketingu ili turizmu.

Pun Mjesec 27. oktobra donosi novosti na ljubavnom planu, bilo da se radi o poznanstvu ili nježnoj sms poruci.

Vodolija

Kvadrat između Sunca u Vagi i Mjeseca u vašem dvanaestom polju, 20. oktobra čini vas prilično nervoznim zbog novih poslova sa strancima. Pun Mjesec 27. oktobra, podstiče vas da se aktivirate oko nekog stambenog ili poslovnog prostora.

Ribe

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, u vašoj astrološkoj kući flerta i kontakata sa strancima, možete da uspostavite saradnju s osobama koje ste upoznali preko zajedničkih prijatelja. Pun Mjesec 27. oktobra vam “ide na ruku”, naročito ako ste zbog posla često prisutni u javnosti.

(Izvor: novosti.rs)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com