Soraja jako potresena: Evo šta je napisala na Fejsbuku - Volim Podgoricu

Soraja jako potresena: Evo šta je napisala na Fejsbuku

Automobil starlete Soraje Vučelić zapaljen je večeras oko 20 časova u podgoričkom City kvatru.Njena prijateljica tvrdi da je pod džip podmetnuta bomba. Soraja: Nisam povrijeđena.

“Rendž rover” registarih oznaka PG-EV920 uništen je u požaru, a kako prenose Vijesti, policija traga za dvojicom napadača koji su navodno maskirani fantomkama polili benzinom i zapalili automobil.

Vijesti pišu da je Vučelić već u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica na saslušanju.

Ona se oglasila na Facebooku sledećom porukom:

sorajaFoto: screenshot/facebook

“Nisam povrijeđena”, kratko je rekla Soraja za list “Scandal”.

Njena bliska prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, a koja je bila sa starletom u kontaktu dok se događala drama, rekla je za list “Svet” da je automobil ispod kojeg je stavljena eksplozivna naprava Sorajin.

Istina je, to je Sorajin džip. Ona je jako potresena, uzela je lijekove za smirenje. Svaku normalnu bi ovo potreslo, ovo je znak da ima neprijatelje koji su spremni na svašta. Nalazi se kod Mande Popović i ne vjerujem da će skoro komunicirati sa medijima“, navela je prijateljica.

Manda Popović je dugogodišnja djevojka kosovskog “biznismena” Ćazima Osmanija.

 

2 komentara

  1. Koje metle dolaze do para danas? Pih pih pih, odvratne su sve skupa iz njihovog drustva… Sto bi rekli stari: Pivo je ladno kao noga od mrca… A ako je hladnije kako: Pivo je ladno ka duša od kurv….

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com