SVE VIŠE ALBANSKIH SNAJKI: Podgoričanin Miloš danas je vjerio Albanku Fahriju i proslavio krsnu slavu - Volim Podgoricu

SVE VIŠE ALBANSKIH SNAJKI: Podgoričanin Miloš danas je vjerio Albanku Fahriju i proslavio krsnu slavu

Više nije rijetkost da Albanke postaju crnogorske snajke, a brakovi sa crnogorskim delijama se ugovaraju, uglavnom, preko posrednika.

Miloš i Fahrija
Miloš i Fahrija

Danas je Miloš iz Podgorice vjerio Albanku Fahriju iz Kuksa i proslavili su krsnu slavu Mitrovdan. Po riječima posrednika u ovom poznanstvu, sve liči na dug i srećan brak.

– Albanke su još uvijek mnogo više tradicionalne nego što su to žene u Crnoj Gori. Crnogorci, iako na riječima avangardni, kada biraju ženu, ipak žele više tradicionalnu osobu. Svjedoci smo velikog broja razvedenih brakova, a jedan od razloga je i taj što crnogorske djevojke više nisu posvećene porodici, već i kada se udaju i rode djecu, izlaze, provode se, i nerijetko muž ostaje kući da čuva djecu, priča naš sagovornik koji je posredovao u dovođenju nekoliko desetina albanskih snajki u Crnu Goru.

mlade

Kako je portal “Volim Podgoricu” posao krajem avgusta, za godinu i po sklopljeno je oko 70 brakova Albanki sa Srbima i Crnogorcima,u Crnoj Gori, Srbiji i Republici Srpskoj, a neki od njih žive i u dijaspori.

Kažu da u Albaniji postoje specijalizovane agencije koje posreduju u udaji albanskih djevojaka za pravoslavce.

– Najviše nam se javljaju muškarci preko 50 godina, a sve je teže naći djevojku za njih. Albanke se, uglavnom, udaju mlade, i razlika od 25 i više godina je značajna. Malo se javlja mlađih muškaraca i ne znamo zašto je to tako. Valjda im je ovo “zadnja opcija”,  kazali su naši sagovornici.

Oni na Fejsbuku imaju profil Provodadžija Skadar i mladoženje su uglavnom tamo javljaju, ali i preko preporuke.

– Brakovi pravoslavaca sa Albankama su skladni, makar ovih koje smo mi povezali. Ne znamo ni za jedan razvod, a djece ima hvala Bogu, dosta.

Pročitajte više na linkovima:

U NEDJELJU SVADBA: Albanka Betra i Podgoričanin Dragić se našli preko provodadžija i PLANULA je ljubav!

U Grahovu sve više albanskih snajki

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com