UŽASAN ZLOČIN U BEOGRADU: Beba nađena mrtva na terasi nije ugušena, već DROGIRANA! - Volim Podgoricu

UŽASAN ZLOČIN U BEOGRADU: Beba nađena mrtva na terasi nije ugušena, već DROGIRANA!

Tanja L. M. (37) iz Beograda, koja je okrivljena da je ubila svoju osmomjesečnu ćerku Anju u beogradskoj opštini Vračar, prebačena je iz Specijalne zatvorske bolnice među druge pritvorenike.

Razlog za to je bio obdukcioni nalaz, koji je pokazao da je Tanja „metadonom“ ubila dijete. Za sada nije poznato da li je to uradila direktno drogirajući bebu ili indirektno kroz mlijeko.

– Tanja je poslije hapšenja u oktobru ove godine smještena u specijalnu bolnicu u Centralnom zatvoru u Bačvanskoj ulici jer je bila u potpunom rastrojstvu zbog, kako je analizama krvi utvrđeno, konzumiranja „metadona“. Bila je pod budnim okom ljekara sve dok obdukcioni nalaz, a koji je pokazao da je beba otrovana upravo „metadonom“ – navodi Alo.

On dodaje da je ponovo urađena Tanjina psihološka procjena i da je zaključeno da je sposobna da bude u pritvoru sa drugim pritvorenicama.

U stanu na Vračaru početkom oktobra policija je zatekla Tanju sa isječenim venama i krvavim rukama, da bi dan kasnije pronađeno beživotno tijelo bebe na terasi. Sve do obdukcionih nalaza se pretpostavljalo da je bebu ugušila kesom i ostavila je na terasi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com