Željka Rolović priznala da je makro! - Volim Podgoricu

Željka Rolović priznala da je makro!

Kotoranka Željka Rolović zvana Madam priznala je pred nadležnim tužiocem Žarkom Pajkovićem da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju u stanovima, hotelima, na jahtama, ali i drugim lokacijama, zbog čega joj je izrečena novčana kazna od 2.500 eura.

Sporazum o priznanju krivice Rolović i njenog advokata Borisa Barovića sa tužiocem Pajkovićem postignut je još 20. oktobra, a potvrdila ga je i sudija kotorskog Osnovnog suda Danijela Samardžić, rješenjem koje je donijela 23. novembra. Te informacije je Dnevnim novinama saopštio predsjednik tog suda Branko Vučković, pišu Dnevne novine.

“Dana 24. novembra imenovana sudija je donijela presudu Kv.br.362/15, kojom je Željka Rolović oglašena krivom zbog počinjenog krivičnog djela “posredovanja u vršenju prostitucije” iz člana 210. stav 1. Krivičnog zakonika, te je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 2.500 eura, koju će platiti u roku od 90 dana od dana pravosnažnosti presude, a koja će se u slučaju nenaplativosti zamijeniti tako što će se za svakih započetih 25 eura novčane kazne odrediti jedan dan zatvora. Istom presudom imenovana je obavezana da na ime sudskog paušala uplati 30 eura i na ime troškova postupka 100 eura, u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti presude”, saopštio je Vučković.

Rolović je uhapšena u avgustu zbog sumnji da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti. Nakon devet dana provedenih u spuškom zatvoru Rolović je krajem avgusta puštena je uz jemstvo od 4.000 eura da se brani sa slobode, koje će joj sud vratiti pošto izmiri novčanu kaznu.

Proteklih mjeseci srpski mediji su pisali kako Rolović navodno pregovara s produkcijom TV Pink o ulasku u rijaliti šou Farma, s ciljem da raskrinka učesnicu Farme starletu Staniju Dobrojević.

Kako navode srpskii mediji Rolović je isprovociralo to što je Dobrojević često proziva na Farmi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com