SAJ-ovce će opet saslušati zbog brutalnog prebijanja Mija Martinovića - Volim Podgoricu

SAJ-ovce će opet saslušati zbog brutalnog prebijanja Mija Martinovića

Martinovićev pravni zastupnik, advokat Velibor Marković kazao je “Vijestima” da su pripadnici SAJ-a već jednom dali iskaz u svojstvu građanina.

Oko 15 sajovaca do kraja sedmice trebalo bi pred tužiocem da svjedoči o brutalnom prebijanju Podgoričanina Milorada Mija Martinovića.

Martinovićev pravni zastupnik, advokat Velibor Marković kazao je “Vijestima” da su pripadnici SAJ-a već  jednom dali iskaz u svojstvu građanina.

“Planirano je da svakog dana, do petka, svjedoče po četri sajovca. Do sada je saslušano oko 15 njih i svi su tvrdili da te večeri nijesu bili na mjestu gdje je Martinović brutalno pretučen. Navodno su bili kod zgrade Crvenog krsta i raščišćavali neku gužvu. Očito je da će uprkos snimku koji postoji, na kraju ispasti da su samo dvojica od njih bila tu i  učestvovala u prebijanu Martinovića”, kazao je Marković.

Dodao je da smatra da većina sajovaca neistinito daje iskaz.

Marković je kazao da još nije stigao nalaz DNK analize sajovaca, koji treba da potvrdi ko je od njih ubacio dimnu bombu u Martinovićev automobil.

“Podneskom sam tražio da tužilaštvo pribavi GPS snimak maršrute kretanja policijskog hamera,  tonski zapis razgovora snimljen u TETRA sistemu. Bez obzira što su iz Uprave policije kazali da ne postoji kod nas, taj snimak postoji  u bazi. Tražio sam i da se pribavi ko je personalno iza pseudonima koje koriste”, kazao je on.

Martinovića je više sajovaca brutalno pretuklo 24. okotobra  nakon razbijanja protesta DF-a, a potom su polomili njegov “mercedes”.

1 komentar

  1. Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com