PODGORICA: Stanišić: Ostarah u zatvoru, pustite nas - Volim Podgoricu

PODGORICA: Stanišić: Ostarah u zatvoru, pustite nas

Saslušanjem pripadnika interventne jedinice juče je u Osnovom sudu u Podgorici nastavljeno suđenje članovima zagoričke grupe koji se terete da su 26. decembra prošle godine izazvali incident u podgoričkom klubu “Velvet”. Pored Vidoja i Radosava Stanišića, na optuženičkoj klupi su i Saša Klikovac, Nikola Marković, Branko Vukanić i Željko Popović, koji su optuženi za napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Pred sudijom Larisom Mijušković-Stamatović policajci su bili decidni da je njihov starješina Božidar Bulatović upozorio prisutne da je racija u toku, te da su neki od njih pred tužiocem dali neprecizne izjave jer nijesu detaljno pročitali zapisnike.

Branilac optuženih, advokat Branko Anđelić, prigovorio je iskazima policajaca i tražio da se njegovim klijentima ukine pritvor, ali se tom predlogu usprotivila tužiteljka Romina Vlahović. Iznerviran što se tužiteljka protivi ukidanju pritvora Vidoje Stanišić je optužio Tužilaštvo da “zbog njihove nesposobnosti i borave u pritvoru”.

“To je organizovani kriminal, ja ostarah u zatvoru, pustite nas iz pritvora, garantujem vam, sudija, da ćemo svi doći na suđenje”, kazao je Vidoje Stanišič.

Međutim, predlog odbrane je odbijen zbog mogućeg uticaja na svjedoke. Proces se nastavlja 4. aprila saslušanjem svjedoka.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com