U AUTOMOBILU PRONAĐENO TIJELO: Smrt nastala ugušenjem ili samoubistvom - Volim Podgoricu

U AUTOMOBILU PRONAĐENO TIJELO: Smrt nastala ugušenjem ili samoubistvom

Preliminarni nalaz obdukcije poluugljenisanog tijela muškarca koji je pronađen u subotu popodne u vozilu marke “polo” njemačkih registarskih oznaka u mjestu Dolovi na Lovćenu, ukazuje da je smrt kod njega nastupila, najvjerovatnije, ugušenjem zadesno ili samoubistvom, i to prije nekoliko dana, pišu Dnevne novine.

Policija sumnja da se radi o njemačkom državljaninu N.G.(36), ali se njegov identitet još uvijek provjerava kao i veze koje je on imao u Crnoj Gori i zašto se nalazio baš na toj lokaciji.

Zaposleni u Službi zaštite Nacionalnog parka „Lovćen” su u subotu oko 14 časova, prilikom redovnog obilaska terena, u mjestu Dolovi pronašli zapaljen automobil i u njemu poluugljenisan leš. Nadležni iz Nacionalnog parka odmah su obavijestili službenike OB Cetinje, koji su nakon toga obavijestili Forenzički centar.

Po nalogu dežurnog tužioca, polugljenisani leš je poslat na obdukciju kako bi se utvrdilo kako je nastupila smrt. Sa lica mjesta izuzeti su i tragovi sa automobila kako bi se utvrdilo na koji način je došlo do požara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com