JEZIVO: ČOPOR OD 12 PASA IZUJEDAO STARICU (76) NA GROBLJU - Volim Podgoricu

JEZIVO: ČOPOR OD 12 PASA IZUJEDAO STARICU (76) NA GROBLJU

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po cijelom tijelu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu. Povrijeđena žena je nakon ukazane medicinske pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

– Žena je krvnički izujedana po cijelom tijelu. Ljekari koji su ukazivali pomoć povrjeđenoj ženi kažu da nikada u svojoj dugogodišnjoj praksi nisu vidjeli takav slučaj. Ona je izujedana bukvalno po cijelom tijelu osim glave. Sumnja se čak i da joj je ruka polomljena od ujeda – kaže ljekar Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Po dolasku ljekara psi lutalice umalo nisu napali i ekipu Hitne pomoći, ali se sve srećom završilo samo na pretećem režanju.Povrjeđena žena prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Ovo je drugi napad pasa lutalica za manje od 24 časa u NIšu. Jedna prolaznica ujedena je sinoć oko 19:45 časova u parku Čair ali ona ima lakše povrede.

Ona se sama javila u ambulantu Hitne pomoći nakon čega je sama sa uputom otišla na dalji pregled pa se sigurno radi o jednom ujedu i lakšoj povredi.

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com