PODGORICA: Vukadinović u dvorištu VRTIĆA držao NOŽ POD GRLO djevojci i prijetio da će je zaklati! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Vukadinović u dvorištu VRTIĆA držao NOŽ POD GRLO djevojci i prijetio da će je zaklati!

Danilovgrađanin Radoje Vukadinović (42) uhapšen je u petak veče, nakon što je jednoj Podgoričanki stavio nož pod grlo prijeteći joj da će je zaklati, tvrde iz policije.

Incident se dogodio u dvorištu podgoričkog vrtića “Đina Vrbica”.

Prema istim navodima, djevojka je uspjela da pobjegne Vukadinoviću i prijavila ga policiji, nakon čega je uhapšen.

Osnovni tužilac Nikola Boričić odredio mu je zadržavanje, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Vukadinović je nekoliko puta hapšen, a osuđivan je zbog nehatnog ubistva Muharema Šalje, u noći između 20. i 21. novembra 2011. godine.

Preme optužnici, on je tada  u pravcu Šalje ispalio metak iz vazdušne puške koji je ovoga pogodio u vrat, što je uzrokovalo probijanje dušnika i zatvaranje disajnih kanala usljed čega je preminuo.

Tokom suđenja tvrdio je da je slučajno ubio dobrog prijatelja.

Apelacioni sud mu je u maju 2014. godine potvrdio trogodišnju robiju za to ubistvo.

Hapšen je i 16. decembra 2014. godine zbog sumnje da je napao taksistu Z.J. i uz prijetnju pištoljem ukrao mu novac i vozilo.

Danilovgradski policajci su pretražujući teren u Bandićima, gdje je i napao taksistu, pronašli pištolj marke “ekol”, koji je Vukadinović navodno koristio.

(vijesti.me)

4 komentara

  1. Ubiješ čovjeka i dobiješ 3 godine zatvora? Ovo nema ni u 7mom krugu Pakla!? Gdje mi živimo? I sad treba da ubije još nekoga i da dobije možda po 1 god za svako sledeće ubistvo? Da li naše vrhunske sudije i pravnici uzimaju kao olakšavajuću ili otežavajuću okolnost – ako je osuđeni već počinio ubistvo? Ako je dobar sa Mujovićima vjerovatno olakšavajuću… Zemljo otvori se…

  2. I’m curious to find out what blog platform you happen to be using? I’m having some minor security issues with my latest website and I’d like to find something more safe. Do you have any recommendations?

  3. Nicely… to be absolutely genuine, My partner and i had not been hoping to stumble upon this kind of data accidentally, as I did, because I recently came across your blog article whilst I used to be the truth is running looking throughout AOL, looking for some thing very close up however, not a similar… On the other hand at this time I will be over happy for being here and also I want to bring that the insight is extremely intriguing even though a little bit controversial to the recognized… I’d personally say it’s as much as discussion… but I’m frightened to cause you to an opponent, ha, ha, ha… However, for those who like to dicuss at length over it, you need to response to my remark and also I will always sign up so that I’ll be informed and are available back again for much more… Your current hopeful friend

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com