Početna » ŽIVOT + » Showbiz » MLADENOVA VELIKA ISPOVIJEST: Ovako sam roditeljima uništio živote!

MLADENOVA VELIKA ISPOVIJEST: Ovako sam roditeljima uništio živote!

Mladen Vuletić  je ‘žestoki’ momka iz Crne Gore, koji je sa 19 godina opljačkao banku i osuđen na tri godine robije.

Mladen je odlučio da upozna cIo svet sa pričom koja mu je promIJenila život i kako on kaže uništila roditelje.

“Moji mama i tata su lijepo radili, a ja sam im se jedan dan na sve to po*rao. Prvo sam sa 19 godina opljačkao banku, osuđen sam na tri godine. Na presudi sam pitao da radim u banci. Meni je san da radim u banci. Zbog mene mi nije  žao, ali jeste zbog mame i tate, sestre, skratio sam im život 10 godina”, rekao je Mladen.

” U šalteru je bilo 15.632 eura, a u sefu je bilo 70.000 eura. Žena na šalteru je počela da trpa novac, i pitala me u jednom trenutku jel ti dosta, a ja sam joj odbrusio nemoj da se sprdas, nego sve to ubaci. Ja sam imao kalašnjikov, a sad pravim vino i učestvujem u rijalitijima”, ispričao je Crnogorac.

(kurir.rs)

Check Also

Znaci da mu je stalo: Ukoliko vaš partner radi ovo zaista vas voli

Većina muškaraca nije spremna da izgovori “volim te” iz straha da postoji mogućnost da ljubav ...

Kreće novi rijaliti porodičnog karaktera!

TV projekat porodičnog karaktera! Početkom juna počinje novi rijaliti pod nazivom “All about Miljana”, koji će pratiti ...

2 Komentari

  1. Ovaj debeli anabolicar bez koordinacije se bas pravi mangup? Kako bi ga prevaspitao za samo par sati! Pa videli smo ga, kada je Dalilu hteo nogom udariti (u visini pojasa) i sam je pao debeli kloc ahahaha. Koja to normalna devojka bi isla sa tim debelim PATOLOSKIM LAZOVOM? Misli da je mangup i pljačkaš banke, njih cetvorica ukrali 3.000eura i odlezali 3 god. Pa taj krkan 24 sata prića o ŠPIJUNIMA, dakle peće ga savest, jer je on oduvek bio i ostao ŠPIJUNČINA!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *