PODGORICA SINOĆ NIJE SPAVALA: Ognjena tražili cijelu noć - Volim Podgoricu

PODGORICA SINOĆ NIJE SPAVALA: Ognjena tražili cijelu noć

Podgorica sinoć nije spavala. Apelu roditelja malog Ognjena Rakočeviča (11) koji je nestao juče ujutro, da pomognu u potrazi, odazvao se ogroman broj Podgoričana.  Pretraživala se Zlatica, Zagorč, Gorica, prečešljan je svaki žbun.

Ognjen boluje od autizma i, kako su rekli njegovi roditelji, iskrao se pred zoru iz kuće prethodne noći kroz prozor kupatila.

PODGORICA: Nestao Ognjen Rakočević (11), potraga još bez rezultata

OGNJEN NIJE NA ZLATICI Važne informacije za potragu: Voli automobile i rijeku
POTRAGA ZA OGNJENOM: Okupljanje na Trgu Republike u 21,30

Ognjenov otac u video poruci: Molim sugrađane da nam pomognu da nađemo sina!

GRAĐANI I DALJE TRAŽE OGNJENA: Vjeruje se da je na Zlatici

POTRAGA JOŠ TRAJE: Građani Ognjenu puštaju MUZIKU na telefonima, Teletabise i Majstor Boba

Građani Podgorice se organizovali i traže NESTALOG Ognjena Rakočevića (11)

Mnogi su cio dan proveli u potrazi, prešli desetine kilometara, prevrnuli svaki kamen. Kako su nam javljali čitaoci, pretragu je otežavao loš teren kao i opasnost od zmija.

Porodica je apelovala na građane da, ako ga primijete,  pozovu  policiju na broj 122, ili njegovu majku Vanju na broj telefona 067/265-960.

Sinoć se nije moglo tragati uz obalu Ribnice i Morače, tako da će tuda potraga biti nastavljena danas.

Javljali su se i sugrađani koji vjeruju da su vidjeli Ognjena, na Zlatici, na šinama, kod škole, u blizini groblja, ali to nije dalo rezultate.

Veliki broj građana se javljao i našem portalu sa pitanjem gdje i kako da se priključe i pomognu, ali i sa izvještajima sa terena.

potraga1

Boban Vuletić nam je rekao da su članovi grupe  Carp Security Group, prešli dionicu šina od Zagorica skoro do Bioča, sva dvorišta i kuće u izgradnji sa obje strane šina, cijelu Zlaticu i Murtovinu.. Oni kažu da su sreli starijeg čovjeka koji je, navodno, vidio Ognjena da šeta po šinama.

Na terenu su i članovi Građanskog pokreta Otpor, NVO Dukljani, biciklo.me… i brojnih drugih organizacija i građani koji su izišli iz svojih domova da pomognu…

Kako nam je javio Nenad Kukuličić iz navijačke grupe Dukljani, oni su juče krenuli su od cvjećare šinskog prelaza u Zagorič šinama i livadama do Duklje.

-Duklju i preko puta sve do raskrsnice Djurkovići- Smokovac, pa smo se pored trafostanice u Zagoric spustili kroz naselje ispod groblja, kad smo došli kod kapije kod groblja već je bilo 100 tinak ljudi. Obišli smo poslije hotel Ambasador na Maroači pećine ispod njega sve do vode, pa onda na skaline ali nažalost nista, ispričao nam je Kukuličić.

Na ideju jednog čitaoca koji se nalazio na Gorici, da svi na telefonima puste muziku koju Ognjen voli, kontaktirali smo porodicu i rekli su nam da on rado sluša Teletabise i Majstor Boba.

Širom Podgorice su se sinoć mogli čuti Teletabisi, ne bi li mali Ognjen čuo i odreagovao.

Potraga je trajala skoro cijelu noć, i nastavlja se i danas.

(Volim Podgoricu)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com