JEZIVO: Dječak (5) tvrdi da se sjeća prošlog života, svoje smrti i susreta sa bogom (VIDEO) - Volim Podgoricu

JEZIVO: Dječak (5) tvrdi da se sjeća prošlog života, svoje smrti i susreta sa bogom (VIDEO)

Luk Rumlen (5) iz Ohaja tvrdi da je u prošlom životu bio žena i kaže da se jasno sjeća kako je poginuo u strašnom požaru. Dječak kaže da se u prošlom životu zvao Pem, da je živio u Čikagu i da je poginuo tako što je skočio iz zgrade koju je zahvatio požar 1993. godine. Čitava priča postaje zaista jeziva kada se u obzir uzme činjenica da se taj požar zaista desio i da u njemu jeste poginula žena zvana Pem, tačnije Pamela.

Luk je od najranijeg djetinjstva pokazivao čudne znakove i imao je sjećanja na život koj nikad nije vodio. Njegovoj majci se u početku činilo da je Pem koju spominje njegov alter ego, jer je često imenovao stvari po kući tim imenom i djelovalo je kao da je opsjednut imenom Pem. Sve je počelo kada je imao dvije godine, a kasnije je mami rekao da se sjeća da je on sam nekada bio žena i da se upravo tako zvao!

“Govorio je ‘Kad sam bio djevojka, imao sam crnu kosu’ ili ‘Takve minđuše sam nosio kad sam bio žensko'”, prisjeća se njegova majka Erika. Kada ga je otvoreno pitala ko je ta Pem, rekao joj je da je to bio on u prošlom životu i do detalja joj opisao čitav proces reinkarnacije.

Naime, dječak se sjeća kako su ga “vratili na zemlju” u obliku bebe.

“Bio sam Pem, ali onda sam umro. Otišao sam na nebo i vidio sam boga, ali on me je gurnu nazad na zemlju. Kada sam se probudi bio sam beba i vi ste mi dali ime Luk”, rekao je dječak svojoj majci.

Sve je djelovalo kao dječija maštarija, dok Luk majci nije ispričao da je u prošlom životu umro skočivši iz zapaljene zgrade u Čikagu 1993. godine. Majka je krenula da čita stare novine i naišla je na vijest o izvjesnoj Pameli Robinson koja je poginula u požaru u Čikagu 1993. godine. Žena je skočila iz zapaljenog hotela.

Budući da dječak nije mogao sam da dođe do tih informacija, majka je počela da vjeruje da je on zaista reinkarniran i obratila se TV emisiji koja se bavi paranormalnim aktivnostima “The Ghost Inside My Child”. U toj emisiji su Luku pokazali knjigu punu tamnoputih žena u 30-im godinama, a samo jedna od njih je bila Pamela. Kad su mu tražili da pokaže koja od njih je Pamela o kojoj on govori, bez problema je izabrao pravu ženu.

To je bilo dovoljno Eriki da potražu porodicu nastradale žene i da sa njima popriča o tome kakva je Pamela bila – i tada je saznala da zapravo prilično liči, barem po karakteru, na njenog sina. Na primjer, ona je voljela Stivija Vondera, a i Luk je veliki fan legendarnog muzičara.

Kada su ih kontaktirale lokalne TV stanice, porodica je odbila da komentariše slučaj, a mali Luk ostaje jedna od najvećih misterija.

(24 sata)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com