Poraz rukometaša u Moskvi - Volim Podgoricu

Poraz rukometaša u Moskvi

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Moskvi od Rusije 29:22 (13:9), u prvoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo.

Crnogorski rukometaši samo u prvih 15 minuta bili su ravnopravan rival, kada su i posljednji put uspjeli da izjednače (7:7).

Domaćin je serijom od tri uzastopna pogotka poveo 10:7, razlika je u 26. iznosila četiri (12:8), koliko je bilo i na poluvremenu (13:9).

Pitanje pobjednika riješio je početkom nastavka, kada je prednost uvećao na sedam golova (17:10), koliko je i bilo na kraju.

Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji bio je Sergej Šelmenko sa sedam, dok je Dmitrij Žitnikov meč završio sa pet golova.

U crnogorskoj selekciji, koja je bila oslabljena neigranjem Vuka Borozana i Miloša Božovića, najbolji je bio Vasko Ševaljević sa sedam, dok je Stefan Čavor dodao četiri pogotka.

Revanš je na programu 15. juna u Baru.

Bolji iz baraž duela izboriće plasman na šampionat svijeta, koji će januara naredne godine biti odigran u Francuskoj.

(rtcg)

2 komentara

  1. The when I read a weblog, I really hope so it doesnt disappoint me about that one. Get real, I know it was my substitute for read, but When i thought youd have something fascinating to say. All I hear is really a handful of whining about something that you could fix should you werent too busy searching for attention.

  2. Aw, i thought this was quite a nice post. In notion I would like to put in place writing such as this additionally – taking time and actual effort to generate a very good article… but so what can I say… I procrastinate alot and also no means manage to go completed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com