SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Vozio pod dejstvom alkohola, pa udario u bankinu! - Volim Podgoricu

SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Vozio pod dejstvom alkohola, pa udario u bankinu!

Kada su saobraćajne nezgode u pitanju, očito nema pravila. Iz dva potpuno smrskana i jednog manje oštećenog automobila juče popodne su samo sa lakšim povredama izvučene četiri osobe koje je nakon ukazane ljekarske pomoći u Kliničkom centru sinoć trebalo da budu otpuštene na kućno liječenje.

Do udesa je došlo oko 16.15 sati na magistralnom putu Podgorica-Bar, nedaleko od željezničke stanice Zeta, kada je “volvo” tivatskih registarskih oznaka (TV AK 045), udario u bankinu pored puta.

Prema nezvaničnim saznajima DN, njime je iz pravca Bara ka Podgorici upravljao Srđa Rakočević (43), kojem je policija po izlasku na lice mjesta izmjerila 1,73 promila alkohola u krvi.

Sa njim se u automobilu prevozio i Dragan Gajić (35) kojem su kasnije u Kliničkom centru Crne Gore konstatovane lakše povrede.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

U “volvo” je usljed udesa udario “audi A3” podgoričkih registaskih oznaka (PG AD 176) kojim je upravljala Vesna Kartalović (31), sa dvoje maloljetne djece T.K. (15) i K.K. (5), i oni su u bolnicu primljeni sa lakšim povredama.

U njen autombil je udario “renoma espejs” (PG EF 518) kojim je upravljao Ivan Sarbajić. On nije povrijeđen a na njegovom automobilu su konstatovana manja oštećenja.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com