POČINJE US OPEN: Englezi SKOVALI MAŠTOVIT PLAN kako Marej da pretekne Novaka! - Volim Podgoricu

POČINJE US OPEN: Englezi SKOVALI MAŠTOVIT PLAN kako Marej da pretekne Novaka!

I dok se razni teniski stručnjaci utrkuju u tome da proglase Endija Mareja za glavnog favorita za osvajanje US Opena, britanski mediji su otišli korak dalje. Oni su već skovali plan kako njihov teniser do kraja godine može da pretekne Novaka Đokovića i postane najbolji na svijetu.

Za ovakav epilog potrebno je da se desi pravo čudo. Sportski je nadati se, ali… Realnost nekada može da bude surova. US Open počinje, i upravo je prema mišljenju medija sa Ostrva ovaj gren slem prekretinica.

 Posle Igara i povrede ručnog zgloba Novak i sam ističe da još uvijek nije potpuno spreman, a mnogi smatraju da je to upravo šansa za Mareja.

Đoković u ovom trenutku ima 14,840 bodova, dok je njegov rival na drugoj poziciji sa 9,350. Do kraja sezone ostala su četiri velika turnira (US Open, Šangaj, Parzi kao i finalni Masters u sezoni), računica Britanaca je jasna. Novak brani četiri titule, a samo u slučaju da osvoji sve, Marej će postati najbolji teniser svijeta. Kao olakšavajuća okolnost za njih dolazi činjenica da bi i u slučaju da se plasira u sva četiri finala Srbin pao na drugo mjesto.

Endi Marej

Foto: ReutersEndi Marej

Koliko je realno da prvi reket svijeta od svoje “redovne mušterije” izgubi četiri vezana finala?

Na Đokoviću je da pokaže da je prebolio dva emotivno teška poraza (Vimbldon i Olimpijske igre) i u samoj završnici takmičarske godine odigra svoj najbolji tenis. Odbrana titule na US Openu počinje protiv Jiržija Janoviča a susret sa Marejom moguć je tek u finalu.

Engelzi imaju pravo da maštaju a na Novaku je da razbije snove rivala

(Izvor: blic.rs)

1 komentar

  1. Very Nice website. I recently designed mine and that i was yearning for some concepts and you gave me a couple of. may i ask you whether you developed the website by youself ?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com