“OTPISANI” U TOP 20 NA BALKANU: Glasajte za Podgoričane! - Volim Podgoricu

“OTPISANI” U TOP 20 NA BALKANU: Glasajte za Podgoričane!

Crnogorska rep grupa “Otpisani” koju čine Luka Bulatović i Bobo Minić, postaje sve zapaženija na regionalnoj muzičkoj sceni.

Njihova pjesma “Još ovu noć”, objavljena je u saradnji sa izdavačkom kućom iz Srbije,  a njihova pjesma “Strah” je ispunila sve uslove da bude dio regionalne Hip Hop Mreže, takmičenja koje okuplja najbolje izvođače sa cijelog Balkana!

Mi smo ti koji ćemo predstavljati crnogorski hip hop uz još jednu grupu Most Wanted. Nadam se da će biti još izvođača iz Crne Gore, nama je čast što smo ušli u ovo takmičenje i to je veliki uspjeh za nas što ne znači da se nećemo i mi boriti za novčanu nagradu –  kaže Luka Bulatović za portal Volim Podgoricu.

Novčana nagrada  iznosi 1.000 eura, što bi im dobro došlo za dalje ulaganje u karijeru.

-Konkurencija je baš jaka tu su svi kvalitetni izvođači koji pred sobom imaju više iskustva od nas, ali mi ne gubimo nadu da možemo nešto više da napravimo, jer smo spremni za to. Pokušaćemo na sve načine da budemo rame uz rame sa svima – kaže Luka za Volim Podgoricu. 

Kako da podržite ove talentovane mladiće i glasate, pogledajte OVDJE

U nastavku poslušajte kako zvuči njihova pjesma “Strah”, koja je pronašla svoje mjesto u poznatom regionalnom takmičenju:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com