Koja su vama najromantičnija mjesta u Crnoj Gori? - Volim Podgoricu

Koja su vama najromantičnija mjesta u Crnoj Gori?

“Ljubav nije nešto što pronađeš. Ljubav pronađe tebe”, kazao je čuveni Džon Lenon.

Foto: wordpress.com

Praznik ljubavi 14. februar Dan zaljubljenih, proslavlja se širom svijeta. Dan koji protiče u znaku ljubavi i međusobnoj razmjeni poklona, ima posebno značenje u srcu svIh zaljubljenih.

Mnogi imaju nedoumicu kako odabrati idealan poklon i na poseban način iznenaditi voljenu osobu. Da li se odlučiti za romantičnu večeru, neočekivano putovanje, sitnicu u vidu poklona ili pak nešto sasvim drugo, tek, ljubav je u prvom planu, stoga tu nema greške.

Ukoliko niste negdje otputovali sa svojom voljenom osobom, rješenje se možda krije upravo u našoj zemlji, jer i u Crnoj Gori ima mnogo romantičnih mjesta, koja „slave ljubav“.

Tako je npr.kada govorimo o Podgorici, most na Skalinama uvijek bio izbor zaljubljenih. Sagrađen na ušću Ribnice u Moraču, ovaj most je omiljeno mjesto za sastajanje zaljubljenih, i to naročito tokom ljetnjih mjeseci, kada je zbog rijeke, temperatura vazduha veoma prijatna.

foto: Željko Šofranac

Tu je i nezaobilazno brdo Gorica, jedno od najposjećenijih mjesta Podgoričana, koje je stvoreno za duge šetnje zaljubljenih parova, uz nevjerovatan pogled na cijelu Podgoricu.

Crnogorska Venecija tj. Rijeka Crnojevića, takođe je još jedno romantično mjesto, koje se izdvaja po mnogo čemu. Prelijep ambijent prirode, koja u kombinaciji sa mostom i rijekom, svemu daje jedan poseban doživljaj. Rijeka Crnojevića se nalazi na putu između Cetinja i Podgorice, i mnogim turistima je nezaobilazna destinacija, a zaljubljenim parovima omiljeno mjesto za uživanje i odmor.

Foto: cetinje.travel

Ukoliko se krene još južnije, naše primorje je prava inspiracija za ljubav… Tu mislimo prije svega na Sveti Stefan, čiji Miločerski park je kao stvoren za duge šetnje parova ruku pod ruku.

foto: Facebook

Svjež vazduh koji nosi miris mora u vazduhu, nešto je zaista posebno. Takođe, tu su i plaže, čiji talasi i šum mnogima bude asocijaciju upravo na ljubav.

Foto: montenegro.travel

Crnogorsko primorje je posjećeno tokom cijele godine, a svim zaljubljenim parovima, ne treba poseban povod da sa svojom polovinom slobodan dan provedu upravo pored mora. Jedan od gradova koji „živi“ toko svih 365 dana tokom godine je i Bar. Ono što posebno privlači kako turista tako i zaljubljenih duša je Stari grad Bar! Naime, ovo je grad sa dugom istorijom i tradicijom, čije očuvane građevine predstavljaju svjedoke tog vremena – vremena borbi, ljubavi, uopšteno drugačijeg načina života. Upravo je stoga Stari grad Bar kao stvoren za duge romantične šetnje, uz nezaobilazan zalazak sunca…

Foto: niksic.me

Ne smijemo nikako zaobići ni Nikšić, i park šumu Trebjesu, koja je prava inspiracija za ljubav. Od kulturno istorijskih spomenika, do specifične klime (ovaj park je smješten na 752 metra nadmorske visine), dvorca kralja Nikole i brojnih crkava, park šuma Trebjesa je zaista jedinstvena. U okruženju koje je 1878.godine na zahtjev kralja Nikole proglašeno državnim zabranom, park šuma Trebjesa je idealno mjesto gdje možete provesti svoje slobodno vrijeme, uz romantično druženje.

I sjever Crne Gore ima svoja romantična mjesta, koja zaljubljeni parovi ne zaobilaze.

Foto: Milivoje Adamović

Tu prije svega mislimo na Crno jezero. Smješteno u srcu Durmitora, Crno jezero jednako privlači pažnju i ljeti, kada se moguće kupati u jezeru, i zimi pod debelim sniježnim pokrivačem. Odlično markirana staza, gusta četinarska šuma, bez bilo kakve buke koja može narušiti mir prirode, i voljena osoba pored vas –  savršen dan koji se ni sa čim drugo ne može mjeriti.

Foto: pljevlja.travel

Opjevani u mnogim pjesmama, Milet bašta i park Vodice u Pljevljima su takođe još jedan sinonim za ljubav. Ova mjesta su godinama omiljeno mjesto za sastajanje brojnih generacija, kojih veže jedno – ljubav.

foto: Facebook

Bujna vegetacija, rijeka Breznica – prava razglednica prirode… više nego dovoljno razloga da ovo romantično mjesto bude prvi izbor svih zaljubljenih duša.

Šta vi kažete, koja su to najromantičnija mjesta u Crnoj Gori?

14 komentara

  1. pruža finansijsku pomoć svim osobama u hitnu potrebu.
    za bilo koju potrebu kredita da se nosi sa finansijskim teškoćama, nudim kredite u rasponu od 5000 € do 4.000.000 €. Dakle, bez podrške vaše banke, dobit ćete privatni kredit za svoje projekte. Ako ste zainteresirani !!!, Molimo vas da me kontaktirate za više detalja na e-mail adresu: gui.manuele(@)gmail.com

    Prolazimo poruku kako bi pomogli onima kojima je potrebna
    Iskreno.

  2. Pozdrav svima
    Tražite kredit novac za realizaciju vašeg projekta? Te odbačene od strane vaše banke? Trebate li kredit kako bi projekt? Financijsku trauma je gotova, ja sam Guillaume Manuele, dioničara i financijskih operatera. Vam ponuditi kredite uz razumnu stopu od 3%, pravila su vrlo jednostavna i nema problema. Također napraviti ulaganja i krediti između pojedinaca svih vrsta. Ponude kredita su osigurani od strane banke za sigurnost transakcije nikome. Ako ste zainteresirani kontaktirati me za uzvrat putem ime e-mail: gui.manuele(@)gmail.com

  3. Poštovani gospodine,
    Ako vam je potreban hitan posao za uspostavljanje kredita ili vam je potreban zajam za isplatu
    Vaš dug, trebate refinance zajam? Trebate li kredit za kupnju automobila ili kuće? Ako da, ne brinite više, nudimo Vam sve vrste kredita bez kreditne provjere uz odgovarajuću kamatnu stopu !!! Kontaktirajte nas danas putem e-pošte. (Sterlingunicornfunds (@)gmail.com) za više informacija
    Hvala ti.

  4. Trebate li 100% financija? Mogu vam pružiti potrebnu financijsku potrebu s manjim povratnim problemom i zbog toga vam možemo financirati samo 2%. Bez obzira na okolnosti, samozaposlene, umirovljene, imaju loš kreditni rejting, mogli bismo pomoći. Fleksibilni otplata preko 2 do 20 godina. Kontaktirajte nas na: [email protected]

    Prijavite se sada za sve vrste kredita i hitno dobijte novac!

    * Imenovanja u iznosu od $ 1,000 do $ 50,000, 000,00
    * Kamatna stopa iznosi 2%
    * Izaberite između 1 i 40 godina otplate.
    * Izaberite između Mjesečnog i godišnjeg plana otplate.
    * Uvjeti i odredbe fleksibilnosti kredita.

    Svi ovi planovi i više, kontaktirajte nas.
    1. Puna imena: ……………………….
    2. Adresa za kontakt: ………………… ..
    3. Potrebni iznos zajma: ……………… ..
    4. Trajanje zajma ……………….
    5. Izravni telefonski broj: ……………
    6. Trajanje trajanja: …………………… ..

  5. trebate li zajam za posao?

    je li vam potreban zajam za kupnju automobila?

    trebate li zajam za plaćanje duga?

    trebate li zajam za izgradnju kuće?

    je li vam potreban zajam za turizam ??????????

    možete dobiti sve vrste kredita danas, ako ste zainteresirani kontaktirajte nas odmah na [email protected]

  6. Dobre vijesti 2018 Kreda za registrovano / odobreno kreditno lice kome možete vjerovati 100% !!!

    Svi znamo da je obećanje dug, sve dok to ne bude ispunjeno … Nikada neću zaboraviti obećanje koje sam dala Jody Feragenu jer mi je pokazala da se svi možemo još uvek sretati bezopasnim, dobrim i povjerljivim ljudima na internetu. Ako vam je potreban kredit ili imate bilo kakav finansijski problem, slobodno ga kontaktirajte putem e-pošte u bilo kom trenutku na njenoj ličnoj email adresi za lizing drvo ([email protected]). Bog te blagoslovio ove godine dok deliš ovu dobru vest !!!

    [email protected]

  7. Pronađite brzu i povoljnu aplikaciju za kredit za plaćanje računa, postavljanje novog posla ili refinansiranje svojih projekata sa najjeftinijom stopom od 2%. Minimalni kreditni limit je 5,000 eur do 5,000,000 eur za više informacija o tome kako dobiti svoj kredit, molimo posetite [email protected]

  8. Bok, ja sam Helen Frinch, trenutno živim u Wolfsbergu u Njemačkoj. U ovom trenutku sam udovica s četvero djece i bila sam zaglavljena u financijskoj situaciji u svibnju 2018. godine i trebala sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam potražiti kredite od nekoliko tvrtki za zajmove, kako privatne tako i korporativne, ali nikad uspješno, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako Bog želi, upoznao sam se s Božjim čovjekom, privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 80.000 EUR, a danas posjedujem tvrtku i moja djeca su dobro u ovom trenutku, ako biste trebali stupiti u kontakt s bilo kojim tvrtka s referencom kako bi se osigurao unsecured zajam, bez kreditne provjeriti, nema potpisnik sa samo 2% kamatne stope i bolje planove plaćanja i raspored, kontaktirajte g. Roberto Anderson ([email protected]). on ne zna da ja to radim, ali sada sam vrlo sretan i odlučio sam da će ljudi znati više o njemu i također želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte: [email protected].

  9. Dajemo zajmove za sve svrhe. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 USD do 10 miliona dolara i uz nisku kamatnu stopu od 3% Rok zajma: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu zajma koji vam treba. kupci bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne kupce za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com