“Ne osje­ćam se kri­vim za ovo što se de­si­lo”: Vozio 100km/h i usmrtio djevojku - Volim Podgoricu

“Ne osje­ćam se kri­vim za ovo što se de­si­lo”: Vozio 100km/h i usmrtio djevojku

Dva­de­set­če­tvo­ro­go­di­šnji Pa­vle Pe­jić pri­znao je ju­če u pod­go­rič­kom Vi­šem su­du da je nje­go­vom kri­vi­com do­šlo do sa­o­bra­ćaj­ne ne­sre­će u ko­joj je po­gi­nu­la de­vet­na­e­sto­go­di­šnja stu­dent­ki­nja Ma­ša To­mo­vić. Osim Pe­ji­ća, na op­tu­že­nič­koj klu­pi je i Men­sur Nu­ho­džić, ko­ji se na­la­zio za vo­la­nom ,,gol­fa“ u ko­jem je su­vo­zač bi­la To­mo­vi­će­va u tre­nut­ku ka­da je Pe­jić BMV-om uda­rio u nji­ho­vo vo­zi­lo. Nu­ho­džić je ka­zao da se ne osje­ća kri­vim za na­sta­nak sa­o­bra­ćaj­ne ne­sre­će, is­ti­ču­ći da ja­ko ža­li zbog sve­ga što se de­si­lo.
Pe­jić i Nu­ho­džić se te­re­te da se ni­je­su pri­dr­ža­va­li sa­o­bra­ćaj­nih pro­pi­sa usled če­ga su 23. no­vem­bra 2014. go­di­ne na ras­kr­sni­ci uli­ca Fran­ca Ro­zma­na i Ni­ko­le Te­sle iza­zva­li ne­sre­ću sa smrt­nom po­slje­di­com.
Pre­ma op­tu­žni­ci, Pe­jić je vo­ze­ći br­zi­nom ve­ćom od do­zvo­lje­ne, ne ma­njom od 114 ki­lo­me­ta­ra, do­pri­nio da do­đe do ne­sre­će. Nu­ho­džić se te­re­ti da na ras­kr­sni­ci ni­je pro­pu­stio Pe­ji­ća ko­ji je na­i­la­zio iz su­prot­nog smje­ra.
– Osje­ćam se kri­vim za ovo što se de­si­lo, ali mi na­mje­ra ni­je bi­la da do­đe do sve­ga to­ga – ka­zao je Pe­jić pred vi­je­ćem su­di­je Pre­dra­ga Ta­ba­ša.

(Dan)

309 komentara

  1. May I simply just say what a relief to find somebody who really knows what they are discussing on the net. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of your story. I was surprised that you are not more popular given that you surely have the gift.

  2. I blog quite often and I seriously appreciate your information. This article has truly peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new information about once per week. I opted in for your Feed as well.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com