NAKON DEBAKLA: Evo šta Đoković planira - Volim Podgoricu

NAKON DEBAKLA: Evo šta Đoković planira

Poslije ubjedljivog poraza od Dominika Tima u četvrtfinalu Rolan Garosa, Novak Đoković je rekao da razmišlja i o odmoru od tenisa, ali da vjeruje da će se vratiti na vrh.

Branilac titule u Parizu zaustavljen je od Austrijanca, kojeg je pobijedio u prethodnih pet međusobnih mečeva.

“Volim ovaj sport, motivisan sam i želim da igram dobro i pobjeđujem. Ramišljam i o odmoru, razmišljam o mnogo čemu, vjerujte mi. Uvijek od sebe očekujem mnogo. Nisam ni blizu mom najboljem tenisu, ali barem dajem sve od sebe. Definitivno ima stvari koje moram da popravim. Fokusiraću se na njih, a onda ću imati najbolju šansu da se vratim na vrh. Nadam se da će mi iskustvo i vreme pomoći. Nisam već 7-8 mjeseci osvojio važniji turnir. Moram da učim te lekcije i da vidim kako da se izvučem iz ovoga. Znate šta, ima tu mnogo igrača koji žele da budu na vrhu, ne vrti se svijet oko mene. Prvi je bio prilično blizu, a onda sam izgubio ključni gem na svoj servis u drugom. Jednostavno, bio je bolji”, rekao je Đoković.

Novak će poslije ovog poraza izgubiti drugo mjesto na ATP listi. U najboljem slučaju biće treći od ponedjeljka, dok će u slučaju da Stan Vavrinka dođe do finala da padne na četvrto mjesto.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com