IZNENADIĆETE SE: Ovo je prava istina o snimku “MAMA, MOLIM TE” - Volim Podgoricu

IZNENADIĆETE SE: Ovo je prava istina o snimku “MAMA, MOLIM TE”

Mama, molim te“, viral koji je zasijenio sve ovogodišnje božićne čestitke, zapravo nije snimljen u Srbiji. Niti sa pravim pištoljem. Bar tako tvrdi glavni akter, dok njegova mama šizi zbog novonastale popularnosti.

Foto: Printskrin

Slobodan Kovanović (28), automehaničar iz Žarkova, slavu je stekao preko noći zahvaljujući “božićnoj čestitki”, a za Blic je objasnio o čemu se tu zapravo radi.

– Bio je plan da se ljudi malo oraspolože… Snimak je, inače, star dvije-tri godine. Snimljen je u jednom mjestu u Bosni i Hercegovini, kod drugara u vikendici, ali nije do sada objavljivan… Htio sam samo da malo nasmijem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se sa tim. Najprije je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svijet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče… Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvijek biti, šta god čojvek da uradi – kaže Kovanović.

Snimak je mnoge šokirao jer mama ispaljuje hice u nepoznatom pravcu, ali Kovanović tvrdi da to nije pravi pištolj i da su u pitanju ćorci.

 

– Molio bih sve ljude da ovo ne rade sa pravim pištoljem. Bezbjednost je na prvom mjestu: čak i najmanja petarda je opasna i može da povrijedi. Molim vas vodite računa – kaže autor snimka.

A šta kaže mama?

– Mamina reakcija sada je: “Skidaj kako umiješ i znaš!” Ona, inače, radi na javnom mjestu i vjerovatno će vas kontaktirati da me se odrekne preko novina. Inače, plan je da se rade i majice sa maminim likom, pošto svi živi idu ulicom i viču “Mama, molim te…” – kaže kroz smijeh Kovanović.

Pa, ne sumnjamo da će naći način da iskoristi svojih pet minuta slave.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com