Početna » ŽIVOT + » Horoskop » Pogledajte kako će poravnanje Jupitera i Marsa u narednih 7 dana uticati na vaš ljubavni život

Pogledajte kako će poravnanje Jupitera i Marsa u narednih 7 dana uticati na vaš ljubavni život

Na samom početku godine Jupiter i Mars će nam zadavati glavobolje bilo da smo riješili da nešto uradimo na poslovnom ili privatnom planu, pogotovo u potjeri za onim što najviše želimo.

Mars je planeta ambicija i odlučnih akcija. Ova planeta ima moć i ubjeđenost da ide za onim što želi uprkos bilo kojoj prepreci. Jupiter je planeta ekspanzije i uveličava sve čega se dotakne, što znači da ako se ovo dvoje nađe u poravnanju na nebu osjetićemo vatru u venama da se pokrenemo i preduzmemo neku akciju u našem životu.

Ne postoji bolje vrijeme od početka godine da krenete za onim što ste oduvek željeli, pa Mars i Jupiter čine nemogućim nas ostanak u nekom ušuškanom ćošku koliko god da mi to želimo. Ono što može da bude loše jesu jake emocije, poput požude, strasti i besa, kojima se Mars vodi. Ove emocije su nam potrebne kao i strpljenje, ljubaznost i mir, samo od nas zavisi da li smo sposobni da izađemo na kraj sa ovim emocijama na zdrav način.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ovo je period kada će se naše emocije pojačati pogotovo u onim oblastima života u kojima žudimo za promenama. Ne smemo samo dozvoliti da nas vodi bes, već ga moramo kanalisati. Razlog zbog koga ćemo osećati pritisak i frustraciju je taj što smo spremni na promene čak iako nam se čini da nemamo gde.

Tu nam u pomoć pristiže Jupiter koji čini da na stvari gledamo iz nekog drugog ugla. Ovo nije samo period kada ćemo videti stvari u drugom svetlu, već i period u kome ćemo morati da podignemo dupe sa kauča i uradimo nešto bitno za sebe. Moraćemo da napustimo našu zonu komfora i u ovoj godini spojimo spoljašnje i unutrašnje, napravimo izvesne promene koje se dugo spremaju i napravimo izbore koji zapravo ukazuju na to ko smo.

Foto: Profimedia/Alamy

Ono što pojačava uticaj ovih dveju planeta je njihov susret u znaku Škorpije koja voli da ponire u dubinu. Ona je alhemičar Zodijaka i nema mnogo strpljenja za neke trivijalne stvari, piše Your tango. Planete zajedno sa Škorpijom bukvalno će nas gurati napred i neće nam dozvoliti da propustimo životnu šansu. Izvlačiće ono najbolje iz nas i imaćemo čist put do uspeha.

Najvažnije je da se ništa od toga neće desiti protivno našoj volji i ukoliko mi sami ne odlučimo da nešto promenimo. Ovo je samo početak godine, a ako je suditi po ovome očekuje nas zanimljiva godina.

Check Also

Mars i Neptun večeras pojačavaju strast i donose haos u naš ljubavni život tokom naredne nedelje

Ovo će podgrijati polje naših ličnih odnosa, a kvadrat nastaje kada se dve planete nađu pod uglom ...

PODGORICA: Evo kuda će noćas Demokratski front održati protestni marš

Demokratski front obilježiće danas protestnim maršom dvije godine od protesta, poručeno je iz tog saveza.DF ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *